Sponasor Reklam

Son Dakika Haberleri

PC - Film Nasıl İndirilir? En iyi 10 Ücretsiz Dosya Video Film İndirme Programı

 ety6u7ı87o8o

Film Nasıl İndirilir? En iyi 10 Ücretsiz Dosya Video Film İndirme Programı

İnternetten bilgisayarınıza dosya video müzik film indirme ihtiyacı duyabilirsiniz. Bunlar için de elinizde iyi, hızlı, güvenilir, bol özellikli ve kullanımı çok kolay programlar olsa harika olur. Tarayıcıdan film indirme kolaylığı sunsa tadından yenmez. Biz de buna yönelik 10 tane programa yer verdik. Umarım beğenirsiniz.

ryryu6uı7ı7ı
İnto The Badlands dizisini izlemeyen de ne biliyim.. 🙂

Ücretsiz film indirmek isteyenler için 10 tane ücretsiz film indirme programı listeledik. Bunlar içinden dilediğinizi indirip kullanabilirsiniz.

Windows 10 İçin En İyi Ücretsiz Film İndirme Programları

Android telefonuna, Windows 10 PC ya da bilgisayara film indirmek isteyenlere, uygulaması ya da programını arayanlara işte önerilerimiz..

1.. VDownLoader Programı

Bu program Ücretsiz!

wr4t5y6u67

Ücretli versiyonu da var.

Kullanımı oldukça pratik olan, hemen hemen her siteyle sorunsuz bir şekilde çalışabilen bir film indirme programı olan VDownLoader film indirme, en iyi film indirme programları listemizde ilk sırada yerini aldı.

Oldukça hafif bir ara yüzü olan bu film indirme programı, film, dizi, video, müzik gibi seçenekler için çok çeşitli indirme yöntemleri sunuyor ve oldukça hızlı şekilde indirmenizi sağlıyor.

Program video formatlarına dönüştürebilme özelliğine sahip, bu seçeneği sayesinde indirdiğini videoları istediğiniz aygıta uygun formatlara dönüştürebiliyorsunuz. Bu sayede örneğin bilgisayar için indirdiğiniz ir videoyu ya da filmi telefonunuza uygun hale çevirip, telefonunuza atabilirsiniz. Böylece yolculuklarda ya da imkanlarınızın kısıtlı olduğu diğer ortamlarda bir iPhone telefonunuzdan, ya da Samsung gibi bir Android telefonunuzdan film ve dizi keyfi yapabilirsiniz.

Ücretsiz olması ve bu formunun bile bir hayli işe yaraması VDownLoader Film İndirme Programını listemizin bir numarasına taşıdı. İndirmek istediğiniz videoyu Ara kısmına yazıp aratabiliyorsunuz. Bulup indirebiliyorsunuz. Dilerseniz de daha önceden arama motorunuz ya da herhangi bir site üzerinden bulduğunuz videonuzun URL kısmını kopyalayıp VDownLoader üzerine yapıştırıp aratabilirsiniz. Bizlere böyle pratik bir seçenek de sunulmuş.

Kullanıcılarını kendine çeken en önemli özeliklerinden biri de oldukça hızlı indirme yapıyor oluşu. Hızlı ve beleş bir film indirme seçeneği sunan VDownLoader film indirme programında zamanlayıcı gibi ayarlar da mevcut. Program üzerinde 10 taneye kadar videoyu aynı anda seçebiliyorsunuz ve dilerseniz bunlara zaman koyabiliyorsunuz. İstediğiniz video istediğiniz süre zarfında inmiş oluyor ve istediğiniz videoyu indirme sırasında istediğiniz sıraya koyabiliyorsunuz. Aynı anda 10 tane videoyu toplu indirebilme imkanınızın olması da ayrıca güzel bir detay.

Hem beleş bir film indirme yöntemi oluşu hem hemen hemen her sitede kullanılabilir olması, hem pratik olması, hem çeşitli indirme yöntemlerinin olması, hem dilediğiniz formatlara dönüştürebilmeniz, hem de oldukça hızlı oluşu nedeniyle ve de burada anlatamadığımız diğer özellikleriyle en iyi film indirme programları listemizde bir numarada kendine yer buldu.

VDownloader sayesinde bir video indirmeler hem ücretsiz, hem hızlı ve hem de garip bir keyfi var. VDownloader film indirme programını bilgisayarınızda deneyebilirsiniz. İndirme, İndirme hızı, dönüştürme ve çeşitli multimedyaları desteklemesi açısından güzel bir uygulama.

etryu66u7yı7
İndirmek İçin Tıklayın..

2.. İnternet Download Manager (İDM)

Bu program 30 günlük ücretsiz denemeye sahip.

ryt5y6u6787ı87

Sonrasında ücretli.

İlk çıkardığı sürümü indirip, güncellemeleri yapmazsanız ücretsiz şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz.

En iyi film indirme programları listemizde ikinci sırada ise hepimizin yakından tanıdığı veya ismini duyduğu İDM var. Yani İnternet Download Manager!

Birçok web sitesine entegre edilip kolaylıkla dizi, film, video ve müzik gibi içeriklerin rakiplerine oranla kat kat hızlı indirilebildiği bir film indirme programı olan İnternet Download Manager yani bildiğimiz kısa adıyla İDM, ilk çıktığında beleş olarak sunulmuştu. Daha sonra beğenilerin artması, taleplerin artması üzerine ücretli hale getirilen uygulama, 30 günlük bir ücretsiz deneme sürümü sunuyor ve sonrasında ücretli olarak devam ediyorsunuz.

Diğer indirme programları arasında yaklaşık 5 kat daha hızlı indirme yapabiliyor. Bu yönüyle diğer film indirme programları arasında ön plana çıkmış durumda.

Birçok sitede işe yarayabilen İnternet Download Manager film indirme programının kullanımı son derece basittir. Kullandığınız Mozilla, İE, Chrome gibi tarayıcılara entegre ettikten sonra açtığınız hemen hemen her videonun yan tarafında İnternet Download Manager’a ait indirme seçeneğini görebilirsiniz. Bu sayede istediğiniz videoyu kolayca indirebilirsiniz.

Bu seçeneği göremediğiniz takdirde de videonun bulunduğu URL adresini kopyalayıp, İDM içerisinde adres kısmına yapıştırıp aratabilirsiniz. Ve bu sorununuz da çözüme ulaşmış olur. Program sizlere çeşitli kolaylıklar sağlamakta.

Video indirme esnasında dilerseniz durdurabilir ve daha sonra istediğiniz bir zamanda devam edebilirsiniz. Ya da elektrik kesintileri ve şarj bitmeleri gibi durumlarda kendiliğinden duraklar ve siz bilgisayarı tekrar açtığınızda kaldığı yerden devam eder.

Arayüzü bir çok programdan daha kolay olan İnternet Download Manager, diğer film indirme programları arasında özellikle hız bakımından da bir hayli ön plana çıkmış durumda. Sunduğu çoklu indirme seçeneğiyle de çok sayıda video, film veya diziyi kolaylıkla indirebilirsiniz.

Kullanıcıları tarafından son derece benimsenen İDM, oldukça çok seviliyor ve hatta en iyi film indirme programi olduğunu bile söyleyeceklerdir. Ancak İDM ücretsiz versiyonu bittikten sonra ekranda sık sık çıkan hataları nedeniyle kullanıcıların canını sıkabiliyor. Ya kökten silmeniz gerekmekte ya da ücret ödeyip ücretli versiyonunu kullanmanız gerekmekte. Bu aynı şeye benziyor: Spotify ücretsizce ulaştığınız versiyonunda kullanıcıların canını sıkan saçma reklamları koyup, ücretsiz formda kullanıcılarını bıktırmaya ve Premium halini almaya yöneltiyor.

Ben denemedim ancak bazı kullanıcılar İnternet Download Manager’in çıkan ilk sürümünü indirmekte ve sonrasında bu sürüme güncelleme yapmamakta ve böylelikle hep beleş halde kullanmaktaymış. İndirme programları için bu tip detaylar var. Bilginiz olsun.

Ayrıca bazı kullanıcılar da yine ücretsiz kullanabilmek için 30 günde bir PC’ye bilgisayarına format atmaktadır. Bunu da deneyebilirsiniz. Bu tip küçük maddi zorluklardan dolayı İDM en iyi film indirme programları arasında ikinci sırada kendine yer buldu.

ett5y56uu6
İndirmek İçin Tıklayın..

3.. VidMasta Programı

Bu program Ücretsiz.

ergtry66u7ı7
Sağ üst kısmında dilediğiniz film türünü seçip arattırma yaptığınızda sol tarafta filmler çıkıyor. Dilerseniz bu filmlerin özetini okuyup fragmanını da izleyebiliyorsunuz. Dilerseniz de indir butonuna tıklayıp kolaylıkla indirebiliyorsunuz. Oldukça kullanışlı bir program.

Beğendiğiniz veya izlemeyi düşündüğünüz neredeyse tüm dizi veya filmleri VidMasta film indirme sayesinde kolaylıkla indirebilirsiniz ya da doğrudan izleyebilirsiniz.

Neredeyse tüm film ve televizyon yayınlarını indirebileceğiniz bu program kolayca indirebilmek, indirmeden izleyebilmek ya da indirdikten sonra çevrimdışı bile izleyebilmek için süper bir program. Ayrıca filmler hakkında da detaylı bir bilgi sunuyor. Herhangi bir film sitesine gittiğinizde açıklama kısmında yazan bilgiler gibi VidMasta Film Video İndirme Programında da bilgiler mevcut.

Kullanımı oldukça basit olan bir program. İndirmek istediğiniz filmi aratıyorsunuz ve bulunca da indir butonuna tıklıyorsunuz. Hepsi bundan ibaret. Dilerseniz de indirme yapmadan izleyebilirsiniz.

Şüpheli yaklaştığınız indirme programları gibi değil, bu programı kullanırken tedirgin olmanıza da gerek yok. IP filtreleme özelliği sayesinde ve de Proxy kullanımı ve şifreleme yöntemleriyle anonim kalmanızı, bir diğer deyişle güvenli bir şekilde kullanabilmenizi sağlıyor.

Peki, başka ne var bu Vidmasta Film İndirme Programının içerisinde özellik olarak?

Dizi, film ve videolarınızı kolaylıkla indirebildiğinizden, dilerseniz indirmeden de izleyebileceğinizden bahsettik.

IP filtreleme, Proxy kullanımı ve şifreleme yöntemleriyle güvende olduğunuzu söyledik.

Vidmasta film indirme programı, mümkün olan en iyi bağlantıdan indirmenizi sağlıyor. Yani internet üzerindeki bu filme dair indirme seçeneklerini bulup, güvenilirlilik, indirme sayısı, yükleme sayısı gibi detayları analiz ederek en güzel seçeneği karşınıza getiriyor.

Popüler filmler veya Popüler TV şovları gibi başlıkları mevcut ve gündemdeki film ve dizilere kolaylıkla ulaşabiliyorsunuz. Sevdiğiniz yabancı ya da Türkçe filmler hakkında, TV şovlarının en son bölümleri hakkında bilgilere ulaşabiliyorsunuz.

Arama kriterlerini kendiniz belirleyebiliyorsunuz. Şöyle ki, karşınıza gelmesini istediğiniz sonuç sayısını, indirmek istediğiniz boyut aralığını, yayınlanma tarihini, ülkesini vb. pek çok şeyi kendiniz ayarlayarak kriterlerinizi belirleyebiliyorsunuz.

Filmleri, dizileri ya da videoları istediğiniz formatta indirebiliyorsunuz. Bootleg, TV, DVD, 720i, 720p, 1080i ve 1080p gibi formatlarda kolaylıkla indirme yapabilirsiniz.

VidMasta Film İndirme Programı sayesinde dilediğiniz filmi kolaylıkla indirebilirsiniz. Kullanım kolaylığı ile de ön plana çıkan bu program kullanıcıları tarafından oldukça seviliyor.

Uslanmaz bir filmseverseniz sizin de bilgisayarınızda VidMasta film indirme  bulunsa hiç fena olmaz.

gyty6u7ı7ı7
İndirmek İçin Tıklayın..

4.. Free DownLoad Manager (FDM)

Bu program Ücretsiz.

ert5y6u67ı7ı7

En iyi ücretsiz film indirme programları arasında 4 numarada yer verdiğimiz Free Download Manager (FDM) Windows Android, MacOS ve Linux işletim sistemlerinde başarıyla kullanılabiliyor.

İndirmek istediğiniz videonun ya da filmin bulunduğu web sitesindeki URL’leri doğrudan sürükleyip bu uygulama üzerine bıraktığınızda indirme başlayacaktır. FDM size böyle bir kullanım kolaylığı sunuyor ki alışınca bırakamazsınız. Birden fazla dosyayı da aynı anda indirebilmenize olanak sağlıyor.

Yukarıda bahsedilen işletim sistemine sahip bilgisayarlarda kolaylıkla kullanabiliyorsunuz.

Çeşitli formatlarda medya dosyalarını indirebilmenize de olanak sağlanmış. İndirmeye başladığınız videoların sırasını kontrol edebiliyor, dilerseniz önceliği değiştirip hangisinin daha önce ineceğine karar verebiliyorsunuz.

Free Download Manager hız konusunda kullanıcılarını bir hayli memnun etmiş durumda. FDM ile 10 kata kadar daha hızlı indirmeler gerçekleştirebiliyorsunuz. Hatta indireceğiniz dosyanın büyüklüğüne göre de bazen hız ayarlayabiliyor. Yani dosya boyutunuz küçükse nispeten daha düşük indirme hızlarında indirirken dosya boyutunuz büyükse nispeten daha büyük indirme hızlarında indirebiliyor. Böylece büyük dosyaları indirmek daha basit ve daha verimli hale geliyor.

Ayrıca daha önceden yarıda kalmış indirmelerinizi de sürdürebiliyorsunuz.

Oldukça işlevsel, kullanımı oldukça basit ve hız düzeyleri de oldukça yüksek olan Free Download Manager’in bazı özelliklerinden faydalanabilmek için Google Chrome üzerinde eklenti şeklinde açmanız gerekecektir.

etryu66u7yı7
İndirmek İçin Tıklayın..

5.. Free Youtube Download Programı

Bu program Ücretsiz.

rytu6yu7ı7ı8o
Bu videosu çok güzeldir ama bakmayın benim Engin Nurşani indirdiğime 🙂 Dilediğiniz Youtube videosunu indirebilirsiniz.

Youtube’taki videoları indirip izlemek isteyenler için oldukça başarılı bir program olan Free Youtube Download kullanımı ilk başta sizi hafif zorlasa da sonrasında kolayca alışıyorsunuz ve vazgeçilmeziniz oluyor. Youtuba özel indirme programları arasında bu yönüyle ön plana çıkıyor.

Youtube üzerindeki videonun URL’sini kopyalayıp Free Youtube Download üzerindeki alana yapıştırarak indirmeyi başlatabileceğiniz bu program, Youtube videolarınız için güzel bir seçenek.

İstediğiniz formatta indirebiliyorsunuz. Ayrıca Youtube kullanmayı seviyorsanız sizler için de bazı kolaylıklar sağlamış durumda. Program üzerinden kolaylıkla Youtube popüler kanallarını görüntüleyebileceğiniz  Free Youtube Download, çok sevdiğiniz şarkıcıların şarkı listelerini ya da sürekli izlediğiniz video kanallarındaki videoların tamamını indirmenizi sağlayacak pratik ve faydalı özelliklere de sahip.

Eğer film, video veya müzik için Youtube’u tercih ediyorsanız Free Youtube Download programı sizler için güzel bir tercih olacaktır.

ett5y56uu6
İndirmek İçin Tıklayın..

6.. Ninja İnternet Download Manager

rty6u7ıu7ıı

Oldukça yeni bir uygulama olan Ninja İnternet Download Manager (NDM) Windows ve MacOS desteği sağlıyor. Ve Pro versiyonu için  tek bilgisayarda kullanacaksanız 19 dolarlık, 3 bilgisayarda kullanacaksanız 29 dolarlık ve 6 bilgisayarda kullanacaksanız 49 dolarlık bir maliyeti var.

Kullanıcıları daha çok şık tasarımını seviyor. Özellik bakımından da bir hayli donanıma sahip. Oldukça hızlı indirme sağlayan NDM, sürükle bırak yöntemiyle indirme işlemlerinizi çok kolay yapmanızı sağlıyor.

İndirme programları arasında özelliği bol olanlardan da tercih edin demiştik. NDM hızlı ve kolay indirmesinin yanı sıra Çoklu indirme, İndirmeleri duraklat ve devam ettir, Şimdi ekleyin sonra indirin, indirme bitmeden kalite kontrolü amacıyla Önizleme seçeneği, İstediğinizde başlaycak ve istediğinizde duracak şekilde Planlama seçeneği, Hızları kontrol etme seçeneği gibi çok çeşitli kolaylıklar sunmakta.

Proxy desteği ve Pano Monitörü gibi ekstra hizmetler de veriyor.

Kullanıcılarının oldukça sevdiği Ninja internet Download Manager listemizde 6. sırada kendine yer buldu.

gyty6u7ı7ı7
İndirmek İçin Tıklayın..

7.. Eagle Get

et5y6u6u7ı7ı

Kolay kullanım ve dakikalar içerisinde indirebilecek hızlara ulaşımıyla ön plana çıkan bir indirme yöneticisi.

Chrome, IE, Firefox ve Opera gibi tarayıcılara kolaylıkla entegre edilebilir ve Free Download Manager gibi basit bir kullanım ve hızlı indirmelerle Eagle Get sayesinde keyiflenebilirsiniz.

Çoklu indirme, Duraklatma ve devam ettirme, Sıralama ve öncelik ayarlama, Bant genişliği ayarlamaları ve daha pek çok seçenekle indirme ayarlamaları yapabilirsiniz.

Otomatik ve manuel seçenekleri mevcut. Manuel seçeneği için indirmek istediğiniz filmin bulunduğu web sitesindeki URL kopyalayıp Eagle Get üzerindeki ilgili alana yapıştırıp İndir seçeneğine tıklamanız gerekmekte.

etryu66u7yı7
İndirmek İçin Tıklayın..

8.. UGet

Bu program Ücretsiz.

erft5y6u7ı8o
Koyu teması çok daha güzel UGet’in, ancak yazım kararmasın diye açık tema ile attım 🙂

Yine ücretsiz indirme programları arasında bulunan UGet kullanımı oldukça basit ve sağladığı koyu modla görseli de bir hayli beğenilmiş bir programdır. Ayrıca bu temayı da dileğidiniz zaman değiştirebilirsiniz.

Windows, Android, Linux ve BSD gibi işletim sistemleriyle uyumlu olan UGet, pek çok tarayıcıyla kolaylıkla entegre edilebilir.

Çoklu indirme seçeneği, duraklatma ve devam ettirme gibi seçenekleri bulunan UGet ayrıca indirme hızınızı yükseltmenizi sağlayacak Parçala/Böl ve Öyle indir seçeneğine de sahip. Yani dosyalarınızın boyutu büyükse, indirmeniz zaman alıyorsa bu dosyaları bölerek küçük boyutlara ayırıp bunları ayrı ayrı yüksek hızlarda indirebilirsiniz. Bu da büyük boyutlu dosyalarınız için harika bir yöntem olacaktır.

ett5y56uu6
İndirmek İçin Tıklayın..

 

wterty5y5y6
Dilediğiniz belgeselleri de indirip çerez/çay aile keyfi yapabilirsiniz..

9.. İnternet Download Accelerator

Kolay ve bilindik kullanımı ile ön plana çıkan bir indirme yöneticisidir. Oldukça eski indirme programlarından bir tanesi olan İnternet Download Accelerator, neredeyse tüm tarayıcılarla kolaylıkla kullanılabilir.

En eski indirme programları arasında bulunan bu program sayesinde eksik kalmış ya da bozuk indirmelerimizi devam ettirebilirsiniz. Bunun yanında kolay kullanımıyla da ön plana çıkar. Geçmişte az kullanmadık.

gyty6u7ı7ı7
İndirmek İçin Tıklayın..

 

wtet5y556u6
Dracarys! 🙂

10.. JDownloader 2

Bu program Ücretsiz.

Popüler tarayıcılar ve video siteleri için destek sunan JDownloader 2, en iyi indirme programı listemizde 10. sırada kendine yer buldu. Reklamsız ve ücretsiz olarak ön plana çıkan programlardan bir tanesi.

Bu program aynı anda birden fazla dosya indirebileceğiniz bu uygulama CAPTCHA çözmek olarak adlandırılan optik karakter tanıma ve indirme kolaylığını barındırır. JDownloader 2 aynı zamanda 300 civarında şifre çözme eklentisi bulunduruyor.

etryu66u7yı7
İndirmek İçin Tıklayın..

İndirme programları arasından hangilerini tercih etmeliyiz? İndirme programları gerek video, gerek oyun, gerek müzik, gerek dizi, gerekse de film adına oldukça önemli. Her çeşit video ya da müzik adına program arayanlar mevcut. İndirmek için kullanacağınız program maliyetsiz, hızlı, güvenilir, bol özellikli, kolay kullanıma sahip ve bilgisayarınızı yormayacak cinsten olmalı diye belirtmiştik. İndirme programları bakarken bu özelliklere dikkat etmenizde fayda var.

ryy6u7ı8ogjuy

Film indirmek, filmi indirme, filmleri indirme ya da filmler indirme, adına ne derseniz deyin indirme programları sayesinde oldukça basitleşmiş durumda. Ücretsiz olarak kullanabileceğiniz bu indirme programları gerek Youtube gerekse websiteler olsun her daim işinize yarayabilecek kolaylıklar sunmakta. Özellikle tarayıcınıza entegre olabilenler ve size tek tıkla indirme imkanı sunanlar yaşamınızı bir hayli kolaylaştırmakta.

Film ya da dizi sevenler için indirme programları sıraladık. Umarım beğenmişsinizdir.

Siz de merak ettiklerinizi yorum kısmına yazabilirsiniz.

Sevdiklerinizle sağlıklı, mutlu, huzurlu ve bol kahkahalı nice an’larınız olsun.. Sağlıcakla..  

Hiç yorum yok