Sponasor Reklam

Son Dakika Haberleri

Basketbol Arena Elmas ve Altın Hilesi 2021

 

Basketbol Arena Elmas ve Altın Hilesi 2021

Basketbol-Arena-Elmas-ve-Altin-Hilesi
Basketbol-Arena-Elmas-ve-Altin-Hilesi

Masomo, Basketbol Arena oyununu 15.12.2020 tarihi itibariyle tüm uygulama marketlerinde indirmeye sundu. Her ne kadar oyunun mantığı ve mekanikleri Kafa Topu 2 ile benzerlik gösteriyor olsa da grafik ve oynanış özellikleri açısından çok daha üst düzeyde olduğu görülüyor. Basketball Arena oyununun indirmeye sunulmasının ardından birçok kişi oyun içinde satın alım gerçekleştirmek için Basketbol Arena elmas hilesi ve para hilesi arayışına girdi. Masomo markası oyunu tamamıyla mükemmel bir hile engelleyici koruma sistemi ile koruduğu için ne yazık ki hile arayışları sonuç vermiyor.

Basketbol Arena Hileleri 2021

Basketbol Arena oyununda kullanabildiğiniz iddia edilen hileler aşağıda verilmiştir. Her ne kadar bu başlıklarda size öneriler sunuluyor olsa da hiçbir şekilde hilelerin çalışmadığını söylemekte fayda var.

Basketbol Arena Elmas Hilesi

Basketbol Arena oyununda elmas hilesi yapmak için herhangi bir sebebiniz bulunmuyor. Her ne kadar satın alma esasına dayalı bir oyun da olsa oyunu oynamaya devam ederek elmas kazanma şansınız çok fazladır. Bu kazandığınız elmaslarla özel güç ve karakter açılışlarını rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz. Hem de kullandığınız elmas hilesi sebebiyle banlanma tehlikesi ile karşı karşıya kalmazsınız.

Basketbol Arena Para Hilesi

Masomo oyunu yayınladığı günden itibaren her girişte sizlere farklı ödüller vermektedir. Bu ödüller sebebiyle oyun içerisinde ekstra bir hile yaparak para kazanmanıza gerek kalmıyor. Her oyun sonunda kazandığınız altınlarla güç yükseltmelerini gerçekleştirebilir ve oyun içerisinde gelişim gösterebilirsiniz. Hiçbir zaman bir oyunda para hilesi ya da elmas hilesi yapmanızı önermiyor ve oyun içerisinde adalete sadık kalınmasını öneriyoruz.

Basketbol Arena Hile Dolandırıcılığı

Basketbol Arena oyununun uygulama marketlerinde yayınlanmasının hemen ardından fırsatçı dolandırıcılar YouTube ve Dailymotion gibi platformlara bazı videolar yükleyerek dolandırıcılık yapmaya başladı. Bu dolandırıcılık yöntemi henüz yeni çıkan birçok oyunda uygulanıyor.

Basketbol Arena Hilesi adı altında size yaptırılan işlemler tamamıyla telefon hattınızdan mobil ödeme ile para çekmeye yöneliktir. Bir videoda yayıncı sizi farklı internet sitelerine yönlendiriyor ve buradan size mobil onay kodunu ekrana girmenizi söylüyorsa kesinlikle anlattığı işlemleri gerçekleştirmeden sayfayı terk edin.

Basketbol Arena Apk İndir

Basketbol Arena oyununu uygulama marketlerinden indirebildiğiniz gibi apk dosyası olarak da vereceğimiz linkten indirebilirsiniz. Birçok kişi uygulama marketlere güvenmediği için Basketbol Arena apk olarak sunulan uygulamaları internetten indirmeyi tercih ediyor.

İndirme Linki: Basketball Arena APK İndir

Hiç yorum yok