Sponasor Reklam

Son Dakika Haberleri

MOBİL - Bilmeniz Gereken En Harika HD Film İndirme Uygulaması

Bir Android kullanıcısı olarak, cihazınızda HD filmler izlemek isteyebilirsiniz. Mobil cihaz taşınabilirdir ve telefonunuzda bazı videolar varsa, bu sizin için uygun olabilir. Bir mobil cihazda film indirmek sinir bozucu olabilir, ancak doğru uygulamaya sahipseniz bu eğlenceli olabilir. Aşağıdaki makale, HD filmleri indirmek için kullanabileceğiniz en iyi HD film indirme uygulamasını önermektedir ve filmleri indirebileceğiniz beş site özetlemektedir.

Kısım 1. HD Film Indirme Programı

Snaptube, çevrimiçi filmleri ve videoları ücretsiz olarak indirmek için harika bir HD film indir mobil uygulamasıdır. YouTube, Vimeo, Skymovies, Dailymotion, Korean Show, SoundCloud, Instagram gibi birçok video paylaşım sitelerinin içeriğinin indirilmesini ve doğrudan cihazınıza aktarılmasını destekler. Ayrıca, indirilen medyayı İnternet olmadan çevrimdışı izleyebilirsiniz. Öncelikle, uygulama Android içindir, ancak çeşitli kullanımlar için herhangi bir cihaza kurabilirsiniz.

İndir

  • Doğrudan bir videonun yerine bir şarkı kaydedin ve dönüşüm için ek bir uygulama yüklemenize gerek yoktur.
  • Bir toplu işte birden fazla video indirin.
  • Doğrudan MP3 dosyalarını Android telefonunuza indirin.
  • 2k ve 4k videolarını indirmek için, sadece 1,99 ABD doları olan Snaptube Premium hesabı gerekir.

Kısım 2. Android için Ücretsiz Hd Filmleri Nasıl İndirebilirsiniz

Adım 1. Android cihazınıda Snaptube çalıştırın

Snaptube uygulamasını başlatın. Uygulama açıldığında, birkaç bölüm göreceksiniz. Örneğin, “Popüler” bölümünü seçebilir veya “Video Siteler” e tıklayabilir ve ardından filminizi indirmek istediğiniz video sitesini seçebilirsiniz. YouTube gibi HD Video indirmek istediğiniz Video sitesine dokunun.

Adım 2. Beğendiğiniz Videoyu Arayın

Üstte bulunan arama bölümünde adı veya filminizin anahtar kelimelerini yazabilirsiniz. Snaptube saniyeler içinde size birkaç sonuç arar ve verir. Listelenen sonuçlardan indirmek istediğiniz filmi seçin. Filmi seçtikten sonra, indirmeye başlamak için videonun sağ tarafındaki küçük oku tıklamanız yeterlidir.

Adım 3. Full HD Film Indir Mobil

Filmi önce üzerine tıklayarak önizleyebilirsiniz. Kontrol ettikten sonra, indirmek için sağ alttaki kırmızı ok simgesini tıklayın. İndir düğmesini tıkladığınızda, Snaptube URL’yi almaya çalışır. “Videoyu indir.” Sorusunu soracaksınız. Buradan HD videoyu seçerek uygun video formatını seçebilirsiniz. Seçimi yaptıktan sonra indirme başlayacaktır. Video, Android telefonunuza indirilecek ve kaydedilecek.

Kısım 3. Online HD Filmler Nereden İndirilir

Snaptube, düzinelerce video paylaşım sitesini destekliyor. Bu nedenle, HD filmleri bu yerlerden indirmek için Snaptube kullanabilirsiniz. HD filmleri indirebileceğiniz beş site aşağıda tartışılmaktadır.

1. YouTube

YouTube, HD film indirebileceğiniz favori sitelerden biridir. YouTube neredeyse her tür video içerir ve basit ve anlaşılır bir arayüze sahiptir. YouTube, beğendiğiniz videoyu ve müziğin keyfini çıkarmanızı sağlayan ücretsiz bir web sitesidir. Ayrıca, başkaları ile paylaşmak için özel yapım içeriğin yüklenmesini destekler. YouTube’dan film indirmek için, sadece bunu Snaptube’den seçip indirmek istediğiniz film dosyasını seçersiniz.

2. Vimeo

Vimeo, yüksek kaliteli film ve videolar içeren video paylaşım sitesidir. Site ayda 100 milyondan fazla kullanıcı çekiyor ve kullanıcıların yüzde 15’i mobil cihaz kullanıcısı. Site Yüksek tanımlı videolar ve filmler içeriyor ve kullanıcılar Snaptube kullanarak HD filmlerini Androidlerine indirmek için kullanabilir.

3. DailyTube

DailyTube, farklı HD film kategorileri içeren bir başka popüler sitedir. Bu siteden Hintçe, Hollywood, Romantik ve diğer film türlerini seçebilirsiniz. Farklı çözünürlükleri kullanarak indirmek istediğiniz videoyu hızlı bir şekilde arayabilir ve bulabilirsiniz.

4. 3gpMania.com

3gpMania.com, Bollywood, Hollywood HD filmleri sunan ücretsiz bir web sitesidir. Ayrıca, mobil cihazlarda indirilmek üzere İngilizce ve Hintçe TV şovları, WWE, Main olayı, Güreş, Smackdown ve diğerlerinin yanı sıra diğerlerini de içeriyor.

5. Skymovies.im

Site, 3GP, HD, MP4 ve Avi’de film indirmeleri sunuyor. Mobil cihazlarda indirmek için popüler Hollywood, Bollywood ve diğer film kategorileri sunuyor. Ayrıca, bu sitede TV şovlarını da indirebilirsiniz.

Hiç yorum yok