Sponasor Reklam

Son Dakika Haberleri

Sarhoş Genç Hayvanat Bahçesinde Ayıyı Boğmaya Çalışıyor

Polonya'nın Varşova Kentinde Yaşanan Olay Hayvanat Bahçesinde Bulunan Ayının Bulunduğu bölüme Giren 23 Yaşındaki Sarhoş Genç Sabrina Adlı Ayı ile Bir Süre Güreşti Ve Ayıyı Boğmaya Çalıştı. Görüntüleri paylaşılan Videoda Sarhoş Genç Hayvanat Bahçesinde Ayıyı Boğmaya Çalışıyor.


Polonya'nın kısıtlama tedbirlerinin hafifletilmesiyle tekrar açılan Hayvanat bahçesinde yaşanan olay Hayvanat bahçesi Ziyaretçileri tarafından video kayda alındı. Ziyaretçiler tarafından kayda alınan videoda sarhoş gence tepki gösterdikleri görülen video kaydında eskiden sirke ait bir ayının bölümüne giren genç ve ayı güreştikleri görülüyor.

Video kaydında Ayıların bulunduğu bölüme giren gence doğru ayı hareket ediyor. Saldırıdan kaçmak için genç suya atlıyor ve suya atlayan adamın peşinden ayıda suya atlıyor. Ayınında suya atlamasıyla ayı ile sarhoş arasında başlayan dövüşte adam ayıyı suda boğmaya çalışıyor.

Genç ile ayının güreştiği video kaydında 23 Yaşındaki genç ise Ayının kafasından tutarak ayıyı boğmaya çalışıyor.

Bir süre suda devam eden mücadele de adam Ayıyı boğmaya devam ediyor daha sonra ise ayıyı suda iterek kurtulan genç sudan çıktı. 23 Yaşındaki genç itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldı. Yaşanan olayda ayı ve genç ciddi yara almadı.

Video kaydı 21 Mayıs Perşembe günü yaşanan olayı bir Twitter kullanıcısı hesabı üzerinden paylaştı.


Hayvanat Bahçesi Sözcüsü tarafından yapılan açıklamada " Eskiden bir sirke ait olan ayının insanların varlığına alışık ve bir insana saldırı yapabileceği beklenmiyordu. " 

"Yetişkin bir adam tarafından saldırıya uğrayan yaşlı bir ayı olan Sabrina, fiziksel olarak bu olaydan yara almadan çıktı, ama çok stresli" açıklaması yapıldı.

Ciddi yara almadan kurtulan genç itfaiyeciler tarafından kurtarıldıktan sonra tutuklandı. Polonya'nın salgın yönetmenliklerine uymadığı, hayvan zulmü ve huzuru bozduğu için tutuklandı. Ayrıca Hayvanat bahçesi yetkilileri genç hakkında suç duyurusunda bulundu.

Ayıyı boğmaya çalışan sarhoş gence verilen ceza ise ayda 20 saat kamu hizmeti ve ayrıca Bin euro ile 6 bin euro arasında değişen para cezasına çarptırıldı. Ayrıca alkolden vazgeçmek için söz vermek zorunda kaldı.

Hiç yorum yok