Sponasor Reklam

Son Dakika Haberleri

FIFA Futbol - Mobil Hile


ArkadaÅŸlarınıza karşı teke tek oynayın, Ultimate Team’inizi kurun, bir lige katılın veya adidas GMR ile gerçek hayattaki futbol heyecanını oyun içi ödüllere dönüştürün! Ultimate Team™’inizi kurun, istediÄŸiniz oyuncuyu geliÅŸtirerek yıldızlaÅŸtırın ve ardından bir Lige katılın ya da yepyeni Dünya Turu’nda 650’nin üzerinde etkinliÄŸi oynayın. UEFA Champions League müsabakalarına katılarak ödüller kazanın veya El Clásico ve diÄŸer büyük derbiler gibi haftalık ve aylık futbol etkinliklerinin liderlik tablolarında tırmanın. Yepyeni bir seviyeye yükseltilen dünyanın oyununda arkadaÅŸlarınıza karşı mücadele edin veya Manchester City ve Real Madrid gibi kulüplere meydan okuyun.

ARKADAÅžLARINIZA KARÅžI TEKE TEK OYNAYIN
FIFA Mobile tarihinde ilk kez arkadaÅŸlarınıza karşı gerçek zamanlı 11’e 11 oynayabilirsiniz. Oyun içi arkadaÅŸ listenizi oluÅŸturun ve Teke Tek’teki durumunuzu takip ederek kendinizi kanıtlayın. Saha tamamen kiÅŸiselleÅŸiyor.

ULTIMATE TEAM™’Ä°NÄ°ZÄ° KURUN
Premier League, La Liga, Ligue 1, Bundesliga, Serie A, MLS ve diÄŸer liglerden istediÄŸiniz oyuncularla Ultimate Team’inizi kurmaya baÅŸlayın, ardından istediÄŸiniz oyuncuyu geliÅŸtirerek yıldızlaÅŸtırın. Kimyayı artırmak ve Ä°lk 11’inizi liderlik tablolarının zirvesine taşımak için aynı uyruktan, ligden veya takımdan futbolcuları kullanarak kadronuzu kurun.

YEPYENİ ÖDÜLLÜ MÜSABAKA
Haftalık ve aylık performansa göre verilen deÄŸerli kademeli ödüller kazanmak için Karşı Atak’ta teke tek oynayın veya 11’e 11 maçlar yapın. Liderlik tablolarının zirvesine tırmanırken kazanın, klasman yükselin ve daha fazla ödül kazanın. Turnuvanın Önemli AÅŸaması ve Ä°lk 100 ödülleri kazanma ÅŸansı için Karşı Atak turnuvalarına katılma hakkı kazanın.

UEFA CHAMPIONS LEAGUE
Dünyanın en büyük kulüp müsabakaları olan UEFA Champions League ve UEFA Europa League’de rakiplere meydan okuyun. Özel UCL ve UEL Oyuncuları kazanmak için sezon boyunca gerçek hayattaki turnuvalara paralel ilerleyen Canlı Etkinlikleri oynayın.

ADIDAS GMR Ä°LE BAÄžLANIP OYNAYIN
Pas, sprint, ÅŸut – EA SPORTS™ FIFA Mobile’a baÄŸlanıp oynadığınızda bunların her biri önemli. adidas ve Jacquard(tm) by Google ile iÅŸ birliÄŸi yaparak, akıllı takip etiketiyle yenilikte çığır açan bir astar olan GMR’yi tasarladık. Bunu herhangi bir adidas kramponunuza veya herhangi bir ayakkabınıza yerleÅŸtirerek gerçek hayattaki görevleri tamamlayın ve oyundaki takımınızın GEN’ini yükseltin. Görevlerde rüzgar gibi esin, beceri geliÅŸtiricilerini açın ve kendinizi kanıtlayın. Sadece GMR ile ve sadece FIFA Mobile’da. adidas GMR ÅŸu anda yalnızca aÅŸağıdaki bölgelerde mevcuttur: Avustralya, Avusturya, Belçika, Kanada, Çek Cumhuriyeti, Danimarka, Finlandiya, Fransa, Almanya, Yunanistan, Ä°talya, Ä°rlanda, Japonya, Hollanda, Yeni Zelanda, Norveç, Polonya, Portekiz, Slovakya, Ä°spanya, Ä°sveç, Ä°sviçre, Türkiye, BirleÅŸik Krallık, ABD


MOD
TÜM KİLİTLER AÇIK

Boyut: 80.54MB

Hiç yorum yok