Sponasor Reklam

Son Dakika Haberleri

1 Milyon Yazılımcı Projesine Katılanlara Aylık 6 Gb Hediye İnternet Verilecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Tarafından Açıklanan 1 Milyon Yazılımcı Projesine katılanlara Aylık 6 Gb Ücretsiz İnternet verilecek. Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından Twitter üzerinden 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı kutladığı videoda 1 Milyon Yazılımcı projesine katılanlara 6 GB internet hediye edileceğini açıkladı.

1 Milyon Yazılımcı Projesine Kapılanlara Aylık 6 Gb Hediye İnternet Verilecek

Cumhurbaşkanı tarafından geçtiğimiz hafta açıklanan 1 Milyon yazılımcı projesi başlatıldı yüzbinlerce insan başvurdu. Bakan Albayrak, yeni yaptığı açıklama ile programa katılanlara internet verileceğini duyurdu.

Hazine ve Maliye Bakanı twitter üzerinden 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı kutladığı video sonrasında 1 Milyon yazılımcı programına katılanlara 3 küçük müjde vereceğini duyurdu...

1 Milyon Yazılımcı programına katılım oranı 40 bin 427 kişiye ulaştığını söyleyen Bakan Albayrak, Projeye katılanlara ek aylık 6 Gb internet kotası verileceğini söyledi.

Bakanın ikinci müjdesi ise 15 yaşında küçük programa katılamayanlar için oldu. Bakan, e-devlet şifresi edinemeyen veya 15 yaşından küçük olanların programa katılabilmesi için ayrı bir giriş ekranının geliştirildiğini duyurdu.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın üçüncü müjdesi eğitime katılanların sorularıyla ilgi oldu. Bakan, eğitime katılanların sorularını cevaplamak için öğretmenlerin canlı oturumlar düzenleyeceğini açıkladı.

Hiç yorum yok