Sponasor Reklam

Son Dakika Haberleri

ABD Başkanı Trump Hamile Bıraktığı Asistanını Öldürdü İddiası

ABD Başkanı Trump Hakkında Şok Edici Bir İddia Ortaya Atıldı. Donald Trump Hamile Bıraktığı Asistanını Öldürdü İddiası 6 Milyon Takipçisi Bulunan @TheTweetOfGod Kullanıcı Adına Sahip Twitter Hesabından İddia Edildi.

ABD Başkanı Trump Hamile Bıraktığı Asistanını Öldürdü İddiası

Güncelleme: 31 Mayıs 2020
Trump'ın 2000 yılında ilişki yaşadığı ve hamile kalan kişisel asistanı Carolyn Gombell'i boğarak öldürdüğü iddia ediliyor. İddiaları öne süren @TheTweetOfGod Twitter kullanıcısının 6 milyondan fazla takipçisi bulunuyor. 2000 yılında Abd Başkanı Trump'ın kişisel asistanı olarak görev yapan Gombell'e tecavüz edip hamile bıraktığı. Gombell'in basına açıklamasıyla tehdit ettiği Trump'ın ise asistanını boğarak öldürdüğü ve Hudson Nehri'ne attığı iddia edildi.

@TheTweetOfGod, Trump Olayı Örtbas Etmek İçin Rüşvet Verdi

@TheTweetOfGod iddiaları, Trump'ın asistanını öldürmekle kalmadı ayrıca Trump olayı örtbas etmek için New York Polis Departmanı'ndan Bernie Kerik rüşvet verdi.

Suçlamaların devamında, Carolyn Gombell öldürülmeden önce annesine verdiği ses kaydında  "Bana bir şey olursa sorumlusu Donald'dır" iddiası yer aldı. 

Suçu örtbas ettiği iddiasında da bulunan hesapta Carolyn Gombell’in cesedi üzerinde inceleme yapan adli tıp, genç kadının boynundaki parmak izleri ile Trump’ın elini eşleştirdi. Ancak bu tespite ilişkin rapor "parmak izleriyle ilgili net bir sonuca varılamadı" diye değiştirildi ve cinayet dosyası kapatıldı.

Ölen Tek Kişi Gombell Değil

@TheTweetOfGod diğer bir iddia da Trump'ın asistanının ölen tek kişi olmadığı ve genç kadının New York’taki oda arkadaşı Michelle White da bir metro treninin önüne atlayarak yaşamına son vermişti. Gombell'in arkadaşının intiharı kafaları karıştırmıştı.

Trump'ın Kirli Geçmişi Jeffrey Epstein İle Arkadaşlığı

Trump'ın Suçlu Dostları Jeffrey Epstein

Jeffrey Epstein adlı Milyarder ile görüntüleri bulunan Donald Trump, Epstein hakkında "Jeff'i on beş yıldır tanıyorum. Müthiş adam. Birlikte olmak çok eğlenceli. Hatta güzel kadınları benim kadar sevdiği ve birçoğunun daha genç olduğu söyleniyor. Şüphesiz — Jeffrey sosyal hayatından zevk alıyor." bir dergide açıklamada bulunmuştu.

Epstein ve Trump'ın arkadaşlıkları "birbirlerini uzun zamandır tanıdıklarını" eski bir Trump yardımcısı olan Sam Nunberg açıkladı.

Jeffrey Epstein, yakın zamanda netflix'te belgeseli çekilen milyarder bir suçlu çocuk istismarı ve tecavüzden hüküm giymiş ve kendini hapishanede asmıştı. Ölümü ve serveti bir çok iddia barındırıyor.
Jeffrey Epstein: Korkunç Zengin belgeseli "Pedofili Adası" ve Epstein suçlarını ayrıca yaşamını gün yüzüne çıkarıyor.

Pedefili adası olarak adlandırılan adaya güçlü isimlerin, Abd ve bazı devletlerin Başkanlarının adayı ziyaret ettiği söyleniyor. Hacker grubu Anonymous tarafından 31 Mayısta sızdırılan belgelere göre Trump’ın ve Epstein’ın çocuk istismarından suçlandığına ilişkin ifadeler geçiyor.

Hiç yorum yok