Sponasor Reklam

Son Dakika Haberleri

Ücretsiz Blogger Temaları Kaliteli Şık Tasarımlı Temalar

Ücretsiz blogger tema önerilerinde Ücretsiz Blogger Temaları Kaliteli Şık Tasarımlı Temalar olmasına dikkat ederek seçtik. Bir çok alanda kullanılabilecek Kalite şık tasarımlı Blogspot temalar kişisel kullanım, teknoloji , yemek tarifi ve haber sitesi gibi farklı blogger projenizde ücretsiz olarak kullanılabilir.

Daha önce seo uyumlu ücretsiz blogger temaları tanıttık ücretsiz kullanabileceğiniz temaların tanıttığımız bu yazımıza ücretsiz blogger temalar part 2 de diyebiliriz. Tanıtacağımız temalarda 2020 seo kriterlerine uygun ve diğer tanıttığımız temalarda olduğu gibi geçerli bazı kriterleri burada da geçerli.

Kaliteli, şık ve işlevsel temalar kullanıcı deneyimi  ve sitede kalma sürelerini olumlu yönde etkileyen faktörler. Blogger Tema seçiminde tasarıma önem verenlerin bile seveceği temalar seçmeye özen gösterdik. Ücretsiz kaliteli blogger Temalar 2020 yılı seo kriterleri de dikkate alındı.

Projenize uygun tema seçimi oldukça önemli sitenizin kaliteli profesyonel bir görünüme sahip olması ziyaretçilerin sitenize güvenini artırır. Sitenizde dikkat etmeniz gereken bir kaç öneri fotoğraflarınızı optimize edin, gereksiz gadget ve javascript kullanımından uzak durun. Site yüklenme süresi seo için oldukça önemli.

Temaları isterseniz test edebilirsiniz.
Responsive: Duyarlı Tasarım Testi...
Mobil : Mobil Uyumluluk Testi...
Hız : Site Hız Testi..
Yapısal Veri : Yapısal Veri Testi...

Raptor Blogger Teması

Ücretsiz Raptor Blogger Teması

Raptor Blogspot Teması şık ve profesyonelce tasarlanmış hızlı ve seo uyumlu UI dostu tasarımla geliştirilen Raptor Teması çok fonksiyonlu ve daha gelişmiş özelleştirilebilir seçeneklerle hızlı SEO dostu tema Blogger'ın yeni nesil temel alır ve emoji ile yeni bir yorum widget'ına sahiptir. Temada Öne çıkarılmış 3 görsel bulunan blogspot temada üst açılır menüde fotoğrafta eklenebilmektedir. Şık, Kaliteli tasarımı tam boyut ve 2 kolonlu yapı sunmaktadır.

Demo ve İndirmek için Raptor...


LineMap Blogger Teması

LineMap Blogger Teması

LineMap Blogger Teması premium görünümlü ve profesyonelce tasarlanmış hızlı ve iyi görünümlü LineMag Blogger Teması kullanıcı dostu tasarım arayüzü haber veya bloğa uygun olağanüstü görünümlü çarpıcı bir blog oluşturmanıza yardımcı olur. Görünüm ve tasarımı başarılı bir blogspot temadır.

Demo ve İndirmek için LineMag...

Malina Blogger Teması

Ücretsiz Malina Blogger Teması

Ücretsiz Kullanabileceğiniz Malina Blogger Teması instagram projeleri için oldukça elverişli instagram eklentisi mevcut öne çıkarılmış görsellerin geçişli olması ayrıca güzel açılır menü sosyal paylaşım düğmeleri ayrıca mevcut.

Demo ve İndirmek için Malina...

Plate Blogger Teması

Ücretsiz Plate Blogger Teması
Plate Blogger Teması Ücretsiz Kullanabileceğiniz premium ayarında bir tema üst tarafta öne çıkarılmış  3 görsel özelleştirilebilir footer alanı kaliteli şık tasarımlı blogger temaları arasında diğer temalarda olduğu gibi bir çok özellik mevcut. Yemek Tarifi, makyaj, seyehat, Sağlık ve güzellik projeleri için oldukça elverişli Blogger teması.

Demo ve İndirmek için Plate...

Cocco Stylish Blogger Teması

Cocco Stylish Blogger Teması

Ücretsiz Cocco Stylish Blogger Teması instagram üzerinden faaliyet gösterenler için oldukça güzel şık bir blogspot tema temiz, modern, kullanıcı dostu, özelleştirilebilir, esnek, işlevsel ve tamamen duyarlı blogger temasıdır.Bir çok projenizde kullanılabilecek bir yapıda olan cocco teması instagram eklentisi olması ayrıca şık ve kaliteli tasarımıyla ön plana çıkıyor.

Demo ve İndirmek için Cocco Stylish...

Vozga Blogger Teması

Vozga Blogger Teması


Ücretsiz Kullanabileceğiniz Vozga Blogger Teması makyaj, seyahat, güzellik ve kişisel blog gibi bir çok alanda kullanbileceğiniz hızlı optimize edilebilen bir yapısı mevcut.

Demo ve İndirmek için Vozga...

Blanter Wisdom Blogger Teması


Ücretsiz Blanter Wisdom Blogger Teması

Sade ve şık tasarımıyla ön plana çıkan Blanter Wisdom teması yüklenme hızı oldukça başarılı mobil hızı 85 üzeri olan blogger temada Arama kutusu,Sosyal paylaşım düğmeleri, Öne çıkarılmış görsel,şık menü yapısı ve açılır menü öne çıkan bazı özellikleri ile gayet başarılı bir tema.

Demo ve İndirmek için Blanter Wisdom...

Celfie Blogger Teması

Celfie Blogger Teması

Celfie Blogger teması moda için oldukça elverişli harika bir blogger tema Seyahat, Moda, Seyahat Blog, Yemek Tarifi Blog, Yaşam Tarzı Blog, Macera Blog, Teknik Blog ve diğer harikalar gibi kişisel bloglar için yapılandırması mümkün ve kolaydır.

Demo ve İndirmek için Celfie...

Soru, Öneri ve şikayetleriniz için yorum yazabilir veya iletişime geçebilirsiniz.

Hiç yorum yok