Sponasor Reklam

Son Dakika Haberleri

Ubisoft Assassin’s Creed Valhalla Tanıttı

Ubisoft Assassin’s Creed Valhalla Tanıttı

Ubisoft Uun Bir Aradan Sonra Assassin's Creed Serisine Yeni Bir Oyunla Karşımıza Çıkıyor. Serinin Son Oyunu Assassin's Creed Valhalla İsmiyle piyasaya çıkacak.

Assassin's Creed Valhalla hakkında detay olmasa da oyunun ilk görüntüsünü paylaştı. Serinin yeni oyunu İskandinav esintileri barındıracak ve Viking temalı olacak. Ubisoft iki yıl aradan sonra duyurduğu yeni oyun 9. yüzyılda Sakson krallıklarının Viking istilasını işleyecek Assassin's Creed Valhalla ismiyle tanıttı.

Assassin's Creed serisi Avrupa, Antik Yunanistan, Mısır ve Amerika geçen oyunları bulunuyor ve şimdi Yeni Oyunda İskandinav'ya da geçecek. Belkide ileride çıkacak oyun Çin,Japonya veya Rus'ya da geçebilir.

BossLogic Tarafından yapılan canlı yayında oyundan bazı görseller ve ayarlar görüntülendi. İzlemek İsteyenler Assassin's Creed Resmi Twitter Hesabından 8 saatlik Videoyu izleyebilir.

Assassin's Creed Valhalla'nın ilk fragmanı 30 Nisan 2020 Perşembe günü saat 18:00 izlenebilir. Oyun PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X ve PC için bekleniyor.

Assassin’s Creed Valhalla Tanıtım Fragmanı 

Hiç yorum yok