Sponasor Reklam

Son Dakika Haberleri

PlayStation Uncharted Ve Journey Oyunlarını Ücretsiz

PlayStation Uncharted Ve Journey Oyunlarını Ücretsiz

PlayStation salgının yayılmasına engel olmak ve insanların evlerinde kalmaları için iki oyunu ücretsiz yapıyor. PlayStation uncharted ve journey oyunlarını ücretsiz indirebilir. Ps4 sahiplerini sevindiren haber detayları yazımızda.

PlayStation tarafından bildirilen haberde "Uncharted: Nathan Drake Collection" ve "Journey" oyunları ücretsiz olarak indirebilir. Oyunları saklayabilir ve ancak oyunları 5 Mayıs'a kadar indirmelisiniz.

PlayStation blogunda yayınlanan yazıda Sony Interactive Entertainment Başkanı ve CEO'su Jim Ryan açıklamada bulundu. Açıklamada Pandemi ve salgınla mücadele için evde oyna girişimini duyurdu.

Ryan, Evde oyna iki bileşeninden bahsetti;

Birinci bileşen; PlayStation topluluğunun evde eğlenmesini sağlamak için ücretsiz oyunlar sunmak ve ikinci bileşen ise mali sıkıntılar yaşayan daha küçük bağımsız oyun stüdyolarına yardım etmek için bir fon oluşturulması.

Evde oyna girişiminde PlayStation, Uncharted: Nathan Drake Collection ve Journey 15 Nisan ve 17 Mayıs oyunları ücretsiz olarak sunacakları açıkladı. Ayrıca oyunları saklayabilirsiniz.

Ücretssiz Sunulacak Oyunlar:

Journey ve Uncharted oyunları : Drake's Fortune, Uncharted 2: Thieves ve Uncharted 3: Drake's Deception oluşuyor.

Hiç yorum yok