Sponasor Reklam

Son Dakika Haberleri

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak Gündemi Değerlendirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak Gümdemi Değerlendirdi

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak Gündemi Değerlendirdi. Gündemdeki konulara ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Destek ve finansman yardımlarına değinen Bakan Twitter video yayınlayarak duyurdu.

Bakanın video üzerinden yaptığı konuşmasına çok kıymetli Hanımefendiler beyefendiler başlayan bakan ekonomik istikrar kapsamından bahsetti.

İnsanlara yardımların ulaşması için çabalarından bahseden Berat Albayrak nakti yardımların başladığı ve 2,1 Milyon aileye 1000 liralık nakti yardımların ulaştırıldığını yakın zamanda 4,4 milyon ailenin tamamına yardımlar ulaşacağını belitti.

Vatandaşların temel ihtiyaç desteğinin cuma günü başladığını bireysel ihtiyaç kredisi 2,1 milyon vatandaşın 12,1 milyar lira kaynak tahsil edildiğini belirti.

25 bin Lira esnah destek finansına başvuru sayısı 412,714 oluğunu ve esnafa tahsis edilen finansman destek paraf kartta dahil 6 Milyar 737 Bin Lirayı buldu.

Kobi ve Sanayicilere sunduğu işe devam desteğine başvuran firma sayısının 67,229 firmanın 39,651 başvuru sürecinin tamamlandığı ve sanayiciye 36 Milyar 326 Milyon Lira tahsis edildi denildi.

Özel bankaların vatandaşa uyguladığı politikaları eleştiren Albayrak Özel bankaların mevduatını bozdurana, kredisini yapılandırmak isteyene fahiş maliyet çıkardığını duyuyoruz. Bunun üzerine gideceğiz.

Ayrıca gündeme dair konulara değilen Hazine ve Maliye Bakanı Adana Sahra Hastanesine de değindi.

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın Destek ve Gündeme Dair Konuşması.


Hiç yorum yok