Sponasor Reklam

Son Dakika Haberleri

Metal Soldiers 2 MOD, Unlimited Money Para Modlu Apk Android 2020


Günümüzde atış, savaÅŸ  tarzında bir çok oyun mevcut ve bu oyunlara bir çok talep bulunuyor bir çok oyuncu bu oyunları oynamaktadır. ÇocukluÄŸunuz da konsol oyunu oynayıp halen de oynamayı seviyorsanız eÄŸer 'Contra' oyununu unutmamış olmanız gerek. Peki çocukluÄŸunuzu tekrar yaÅŸamak istermisiniz? Cevabınız evet ise bu oyun olan Metal Askerler sayesinde tekrar yaÅŸayabilirsini, Contra oyununun havasını tekrar hissedeceksiniz

Oyuna katılmak için, oyuncu önce oynamak için  güçlü hissettiÄŸi bir karakter seçmelidir. BaÅŸlangıçta, oyuncu sadece savaÅŸmak için çok güçlü olmayan ateÅŸ gücüne sahip bir silahla donatılmıştır. Ancak çok fazla endiÅŸelenmeyin, çünkü bu oyunda karakter kontrol tekniÄŸi aynı zamanda zaferi veya yenilgiyi belirleyen faktörlerden biridir. Oyun boyunca, karakterin yolunda sürekli engeller ortaya çıkacaktır. Bu nedenle oyuncular, haritada görünen düşmanları yok etmek için hem engelleri aÅŸmak hem de ateÅŸ etmek için karakteri çok akıllıca kontrol etmelidir. Varsayılan silahınız düşük ateÅŸ gücüne sahip bir tabancadır, ancak bunun hakkında çok fazla karıştırılmamalıdır. Oyun sırasında ekipman sandığına rastlayacaksınız, bu sandıkta çok daha fazla ateÅŸ gücüne sahip birçok farklı silah bulunuyor. Bu oyun “Contra” oyununa oldukça benziyor ancak çok yükseltildi. Bir yarışmayı geçtikten sonra, oyunculara bonuslar ve diÄŸer çekici hediyeler verilir.

Görev Sistemi

Oyun 50 seviyeye kadar var ve her seviye kazanmak daha da zorlaşıyor. Ancak oyuncuların heyecanını teÅŸvik etmek ve harika dövüş anları getirmek zordur. Ãœstesinden gelmek daha zor, alınan ödülün çok daha yüksek olacağı anlamına gelir.

Silahlar ve EÅŸyalar

Oyunda güçlü silahlar elde etmenin 2 yolu vardır: maÄŸazadan satın alarak veya oyun ekranından alarak. MaÄŸazada silah satın almak için, güçlü ateÅŸ gücüne sahip silahlara sahip olabilmek için büyük miktarda para harcamanız gerekecek. Sadece tek bir savaÅŸ için kullanılan silahlar deÄŸil, aynı zamanda tanklar, savaÅŸ robotları da var ... SavaÅŸ sürecinde size çok destek olacak araçlar olacaklar. Oyun ayrıca Uçan Ayakkabılar gibi ilginç eÅŸyalar da ekledi ... bunlar harita boyunca dağılmış ekipman kutularında bulunacak.

Ä°NDÄ°RME LÄ°NKÄ° : TIKLA Ä°NDÄ°R CLICK DOWNLOAD

Hiç yorum yok