Sponasor Reklam

Son Dakika Haberleri

Hayat Eve Sığar Uygulaması Yayınlandı Nedir? Nasıl Kullanılır?

Hayat Eve Sığar Uygulaması Yayınlandı Nedir? Nasıl Kullanılır?

T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından geliştirilen Hayat Eve Sığar Uygulaması bu gün yayınlandı. Akıllı telefonlar ve tabletlerde kullanılabilinecek uygulama, iPhone, Android telefon ve tabletlerde kullanıcılar Hayat Eve Sığar Uygulamasını Nasıl yükleyecek? Uygulama neler sunuyor?

Koronavirüs ülkemizi ve dünyayı etkisi altına almaya devam ediyor. İnsanların kendini izole etmesi ve gerekmedikçe sokağa çıkmaması gereken bu günlerde salgınla mücadele kapsamında uygulama geliştiren T.C. Sağlık Bakanlığı Virüs hakkında detaylı bilgi paylaşan Hayat Eve Sığar uygulamasını yayınladı.

COVID-19 (Corona Virüsü) pandemi salgının kontrol altına alınması ve filyasyon çalışmalarına yardımcı olabilecek uygulama enfekte olan kişilerin takip edilmesi için geliştirildi. App Store ve Google Play Store üzerinden ücretsiz indirebilirsiniz.

Korona mücadele kapsamında geliştirilen uygulama 4 MB moyutunda ve ekran açılışında  "Bu uygulama seni ve çevrendekileri Corona virüsünden korumak için T.C. Sağlık Bakanlığı tarafından geliştirilmiştir." bildirimi çıkıyor.

Hatay Eve Sığar Uygulaması Nedir Ve Özellikleri

Hayat Eve Sığar Uygulaması Nedir? Hayat Eve Sığar Uygulaması Özellikleri Nelerdir?

Güncel veriler esas alınarak hazırlanmış Korona (Covid-19) Testi önemli bir özelliği arasında güncel durumunuz hakkında bilgi almanıza yarabilecek. 

Aile ve Aile bireylerinizin izin vermeleri durumunda "Ailem" alanına aile fertlerini ekleyebilir. Ailenizde olabilecek riskleri önceden görebilmenizi ve önlem alabilmeniz yarabilecek.

Konum servisine izin verilmesi durumunda  risk bulunan alanları görmenize yarayacak ve riskli alanlara yaklaşma durumunda uygulama uyarıda bulunacak.

Uygulamayı kullanabilmeniz için uygulama indirdikten sonra telefonuzla onaylamanız ve gelen kodu sisteme girerek hesabınızı doğrulamanız gerekiyor.


Hiç yorum yok