Sponasor Reklam

Son Dakika Haberleri

Amerika'da Silahlı Prostesto Salgın Tedbirleri Protesto Edildi

Amerika'da Silahlı Prostesto Salgın Tedbirleri Protesto Edildi

Amerikalılar Korona Kısıtlamalarını Protesto Etti Ağır Silahlı Protestocular Sokaklara Çıktı. Binlerce Amerikalının yer aldığı protestoda Sokağa çıkma yasaklarını protesto eden bir grupta göstericilerde tüfek dahil bir çok silah taşıdığı internette yayıldı.

Abd'nin Virginia , Michigan, Ohio, Kuzey Carolina, Kentucky, Utah ve Wyoming eyaletlerinde protesto eylemleri gerçekleştirildi.

Michigan Eyaletinde Sokak ve Caddeler Erişime Kapattılar


Michigan eyaletinin başkenti Lansing şehrinde çok sayıda gösterici katıldı. Protestocular saatlerce ana yolları araçlarıyla ve Hastaneye erişim yollarını kısmen kapattılar. Erişimi kısmen kapatılan hastahane salgından hastalanan hastaların tedavi edildiği hastahanedir.

Bazı göstericilerde ağır silah taşıdıkları gözlemlenen katılımcılar yasaklara rağmen Lansing'deki Capitol'un önünde protesto amaçlı bir araya geldi.Vali Michigan'ın istifası isteyen grupta bazılarının Donald Trump desteklemek için Trump posterleri ile protestoya katıldı.

Protesto sebebi kısıtlamalarının uzatılmasına ve yeni yasakların uygulanmasına sinirlenen insanlar katıldı. Hükümetin eyalet içinde gezinme ve hareket edilmesini yasaklamıştı. Ayrıca bazı iş yerlerinde ürün satışını ve iş yerinin açılmasını yasaklamıştı.


Vali Sorumsuz Eylemler Dedi


Whitmer, Protestocuların salgının yayılmasına katkıda bulunduğunu ve virüsü evlerine taşıdıklarını dile getirdi.

Eylemcilerde maske, eldiven olmadığı ve Trump hayranları en fazla Michigan eyaletinde toplandı.


Hiç yorum yok