Sponasor Reklam

Son Dakika Haberleri

Giriş Çıkışı Yasaklanan 30 Büyük Şehir Listesi

Giriş Çıkışı Yasaklanan 30 Büyük Şehir Listesi

Ülkemiz Türkiye'de dün alınan kararla 30 Büyük Şehir Araç Giriş Çıkışına Kapatıldı. Önemli ve zorunlu araç giriş çıkışı haricinde giriş çıkışı yasaklanan 30 büyük şehire araç giriş çıkışı yapılamayacak. Bu 30 büyük şehire gıda, sağlık ürünleri ve sağlık sebebi harici giriş çıkış mümkün olmayacak.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın açıkladığı pandemi ile mücadele kapsamında yeni getirilen sokağa çıkma yasağı ile beraber 15 Gün sürecek olan büyük şehirlere ve bazı illere araç giriş yasağı da getirildi.

Türkiye'de Giriş Çıkış Kapatılan 30 Büyük Şehir Ve İller Listesi;

Araç Giriş Çıkışına yasaklanan 30 büyük şehir listesine Zonguldak ili de eklenmiştir. Zonguldak ili sağlık sebebi ile yasak listesine eklenmiştir. Türkiye 30 Büyük Şehir Listesi Aşağıdadır. 30 Büyük Şehir ve nüfus yoğunluğu listemizde mevcut nüfus 2020 yılı baz alınmayarak eklenmiştir.

Zonguldak Büyük şehir olmamasına rağmen giriş çıkışların yasak ilan edilmesi Zonguldak neden kapatıldığını merak edenler Zonguldak'ta yaşayanların akciğer rahatsızlığı sayısının diğer şehirlere nazaran daha fazla olması Zonguldak ilinde Araç Giriş - Çıkışlar halk sağlığı için yasaklanmasına karar verildi.
Giriş Çıkışa kapatılan İller ve Nüfusu;

30 Büyük Şehir Yasak Gelen Şehirlerin listesi ve nüfusu

Hiç yorum yok