Sponasor Reklam

Son Dakika Haberleri

Eczane, E-Devlet Ve Epttavm Ücretsiz Maske Siparişi

Eczane, E-Devlet Ve Epttavm Ücretsiz Maske Siparişi

Pandemi ile mücadele kapsamında toplu alanlarda ve toplu taşımada maske takma zorunluluğu getirildi. Maske fiyatlarının yükselmesi ve sahte maske satışını engellenmesi için devlet tarafından maske satışına yasak getirildi. Maske temin etmek isteyenler için Eczane, E-Devlet, Epttavm Ücretsiz Maske Siparişi verebilir.

Ücretsiz maske temini sağlayabileceğiniz e-devlet, epttavm ve eczaneler nasıl maske siparişi verebileceğinizi detaylı şekilde anlatacağız.

Eczanelerden Ücretsiz Maske Nasıl Alınır?


Eczanelerden ücretsiz maske temin edebilmeniz için eczanelere gidip T.C kimlik numaranızı ve cep telefon numaranızı sisteme kaydettirmeniz gerekmektedir.

Bilgilerini sisteme kaydettirenlere gönderilen doğrulama doğrulama kodu ile eczaneden maskelerinizi alabilirsiniz.

Maske alabilmeniz için 20 - 65 yaş arasında olmanız ve 10 Gün içinde ücretsiz maske almamış olmanız gerekmektedir.

Eczanelerden şu an için sadece İstanbul'da yapılan maske dağıtımı yakın zamanda diğer illerde de yapılması planlanıyor.

E Devlet Ücretsiz Maske Nasıl Alınır?


E-devlet üzerinden maske temin edebilmeniz için edevlet kaydınızın olması gerekmektedir. E devlet şifreniz ile https://giris.turkiye.gov.tr giriş yapın.

E-devlet girdikten sonra Ücretsiz Maske Talebi alanına gidin. Yeni açılan ekranda sizden bazı bilgilerinizi sisteme girmeniz istenecektir.

Sisteme T.C kimlik No, Ad Soyad, Telefon ve Adres bilgilerini doğru ve eksiksiz sisteme kaydettirdikten sonra güvenlik sorusu ve onay butonlarını doğru yaparak maske talebinde bulunabilirsiniz.

Ptt kargo ile ücretsiz gönderilen maskeleri haftada 1 paket 5 adet maske talebinde bulunabilirsiniz. 20 yaş altı ve 65 yaş üstü gönderim yapılmayabilir.

Maske Talebiniz sistem tarafından size uyarı ekranında tamamlandı ekranı görmeniz halinde geçerlidir.

Epttavm Ücretsiz Maske Nasıl Alınır?


Epttavm üzerinden ücretsiz maske siparişi vermek için pttavm maske talep sayfasına gitmeniz.

Epttavm maske talep sayfası (https://maske.epttavm.com/) gidin ve açılan yeni ekranda gerekli bilgileri eksiksiz girin.

Açılan ekranda Sisteme T.C kimlik No, Doğum Tarihi, Ad Soyad, E-mail, Telefon ve Adres bilgilerini girmeniz ve test aşamasından geçerek Maske Başvurusunu Tamamla butonu tıklayın.

Ücretsiz Maske Talebiniz sistem tarafından size uyarı ekranında Sipariş numarasını ve işleminiz tamamlandı ekranı görmeniz halinde geçerlidir.

Ptt kargo ile ücretsiz gönderilecek maskeleri haftada 5 adet maske talebinde bulunabilirsiniz. 20 yaş altı ve 65 yaş üstü gönderim yapılmayabilir.

Hiç yorum yok