Sponasor Reklam

Son Dakika Haberleri

Assassin’s Creed II Ücretsiz Oluyor

Assassin’s Creed II Ücretsiz Oluyor

Assassin’s Creed serisinin en sevilen oyunu Assassin’s Creed II Ücretsiz Oluyor Uplay üzerinden tamamen ücretsiz olarak dağıtılacak.

Beğenilen Video oyunları arasında olan Assassin’s Creed serisi ve serinin ikinci oyunu Assassin’s Creed II oyunu 2009 yılında piyasaya sürülmüştü. Assassin’s Creed Video oyunları arasında serinin en iyi oyunları arasında yer aldığını düşünen oldukça büyük bir oyuncu kesimi var.

Ubisoft‘un Montreal stüdyolarında geliştirdiği Assassin’s Creed II oyunu 44,99 TL fiyat ile satılmaktaydı.

Twitter üzerinden üzerinden duyurulan haberi daha önce benzer sızıntıları bizlere duyurmuş Daniel Ahmad tarafından paylaşılan haberde Assassin’s Creed II oyunu UPlay platformu üzerinde ücretsiz olacak. 

Daniel Ahmad'e göre Ubisoft’un UPlay mağazasında 14 Nisan 2020 Salı günü ve 21 Nisan 2020 Çarşamba günleri arası ücretsiz olarak sunulacak. Ayrıca Brotherhood ve Revelations oyunlarında da indirim olacağını duyurdu.

Salgın yüzünden evlere kapandığımız bu günlerde yayıncı firmalar tarafından ücretsiz sunulan oyunlar ile oyuncuları bir nebzede olsa teselli etmeye çalışıyorlar.

Steam ve Epic Games Store gibi firmalar bir çok oyunu ücretsiz dağıttı. Dağıtılan ücretsiz oyunlar, oyuncuların evde sıkılmaması için çaba gösteren firmalar arasına Uplay de katıldı

Ubisoft  tarafından yapılan herhangi bir resmi açıklama olmadığını belirtmekte fayda var. Ubisoft daha önce Assassin’s Creed Origins ve The Crew 2 oyunlarını sınırlı süre ücretsiz olarak oynama imkanını vermişti. Assassin’s Creed II’nin kalıcı olarak kütüphaneye eklenebileceği belirtiliyor.

Assassin’s Creed II video oyununun 14 - 21 Nisan Tarihleri arasında ücretsiz erişime ve indirmeye sunulacağı düşünülüyor. Oyun Hakkındaki Daniel Ahmad Tarafından duyurulan haber doğrulandı. Assassin's Creed 2 Uplay oyununu ücretsiz indirmeye sundu.

Assassin’s Creed II Minimum Sistem Gereksinimleri 

İşlemci: Intel Core® 2 Duo 1.8 GHz ya da AMD Athlon X2 64 2.4 GHz 
Bellek: 2 GB RAM 
Ekran Kartı: 256 MB DirectX® 9.0–compliant w/ Shader Model 3.0 ya da yükseği 
DirectX: Sürüm 9 
Depolama: 8 GB kullanılabilir alan 

Assassin’s Creed II Önerilen Sistem Gereksinimleri: 

İşlemci: Intel Core® 2 Duo E6700 2.6 GHz, AMD Athlon 64 X2 6000+ ya da yükseği 
Bellek: 2 GB RAM 
Ekran Kartı: GeForce 8800 GT, ATI Radeon HD 4700 ya da yükseği 
DirectX: Sürüm 9 
Depolama: 8 GB kullanılabilir alan

Hiç yorum yok