Sponasor Reklam

Son Dakika Haberleri

En İyi Ücretsiz Blogger Temaları - Seo Uyumlu

En İyi Ücretsiz Blogger Temaları Seo uyumlu , Mobil uyumlu ve Reklam yerleşimi için ideal blogger Temaları sizin için seçtik. Blogger Google ait ücretsiz blog açmanızı sağlayan ücretsiz ürünüdür. Blogger,  blogspot uzantılı subdomain oluşturmanıza olanak verir. Blog veya siteniz blogspot olacaktır.

Bloggera ait ücretsiz temalar olsa da her sektör farklı tema ihtiyaçları duymakta Haber siteleri, Yemek Tarihi Siteleri veya Kişisel Bloglar güzel, kaliteli, seo ve mobil uyumlu blogger temaları tercih ediyor. Wordpress gibi bloggerda farklı amaçlar için tasarlanmış birbirinde güzel blogspot temaları mevcut.

Sektörünüz her ne olursa size uygun olabilecek kaliteli blogger temaları seçtik. Bedava blogger temaları bazı kriterlere göre seçtik  Seo, Mobil (Responsive ) ve Reklam yerleşime uygun hızlı temalar olmasına dikkat ettik.Seo uyumlu blogger temalarını ücretsiz kullanabilirsiniz.

Beğendiğiniz Blogger Temalarını Aşağıdaki Linklere Giderek Test Edebilirsiniz. Seo ve meta taglar için her tema farklı şekilde olduğu için döküman dosyasında ayarları hakkında bilgi verir. Seo için çok önemli bir yere sahip olan site hızı için temanız da görsel optimizasyon yapmanız ve gereksiz widget kullanmamanız önerilir. Ücretsiz seo uyumlu blogger tema seçiminde hıza dikkat etmekteyiz. Bazı temalarda widgetlar sayesinde çok şık bir tasarıma sahip aşırı widget kullanımı site hızınızı düşürecektir.

Listelediğimiz Blogger temaları, temanın tasarımcısı veya satıcısı tarafından ücretsiz sunulan versiyonlarıdır. Her biri faklı tasarıma sahip temalar kolay bir şekilde Türkçe yapılabilmektedir. Blogger panelinin de site dilini Türkçe yapmanız yeterlidir. Eğer temanız da hala yabancı dile ait kelimeler var ise düzenle bölümünde veya tema html düzenleme alanından kolaylıkla Türkçe'ye çevirebilirsiniz.

Responsive: Duyarlı Tasarım Testi
Mobil : Mobil Uyumluluk Testi
Hız : Site Hız Testi
Yapısal Veri : Yapısal Veri Testi

Smag Blogger Teması

Ücretsiz Smag Blogger Teması


Smag Blogger teması profesyonel bir görünüme sahip çeşitli kullanışlı widgetlar sayesinde bloğunuz için şık görünüme sahip olacaktır. kullanım amacı bir çok sektöre hitap edecek şekilde oluşturulmuş bu tema haber sitesi, kişisel blog, teknoloji blog, yemek tarihi blogları için uygun videolar için güzel tasarlanmış blogspot teması. Açılır menü, sosyal paylaşım düğmeleri,popüler yazılar, Son yazılar, Arama butonu ve reklam yerleşimi için uygun tasarlanmış Smag Blogger teması Ücretsiz şık blogger teması isterseniz Premium sürümü satın alınabilir. Kullanışlı widgetlara sahip bu tema, widget kulanımı azaltarak ve görsel optimizasyonu yapılarak site hızınızı artırmanız önerilir. 

Demo ve İndirmek için Smag Blogger Tema...

OnePress Blogger Teması

Onepress blogger Teması

OnePress blogger teması seo uyumlu hızlı yüklenme süresi ve uygun Schema yapısı ile göze çarpan bir blogger teması haber siteleri,teknoloji siteleri gibi  bir çok alanda kullanılabilir. Onepress blogspot için en iyi temalardan biri sosyal paylaşım düğmeleri, çoklu menü tasarımına sahip tasarım ile adsense ve seoya uyumlu yapısı göze çarpıyor. Üst alanda öne çıkarmak istediğiniz üç adet alan bulunuyor ayrıca temayı dilediğiniz şekilde düzenlemeniz için hızlı düzenleme ayarları bulunmaktadır.Ücretsiz sürümde bazı kısıtlamaları bulunuyor ancak kısıtlı şekilde bile gayet güzel isteyenler premium sürümü satın alabilir.

Demo ve İndirmek için OnePress Blogger Tema...

Gmag Blogger Tema

Gmag Blogger Tema

Gmag Blogger Teması OnePress Temasının bir üst versiyonu denilebilir... Premium tema ayarlarında hızlı başarılı ve kolay düzenlenebilen bir blogger tema olarak Haber, Magazin, Dizi film öneri Ve Teknoloji vb. siteler için oldukça güzel ve kaliteli bir tema En Güzel yanı ise her etiket için ana sayfada bir alan oluşturmanıza izin veren yapısı ile öne çıkıyor... Ücretli versiyonunda karanlık mod mevcut...

Demo ve İndirmek için Gmag Blogger Teması...

Mini Site Blogger Teması

Mini Site Ücretsiz Blogger Teması

Mini Site Blogger Teması Duyarlı tasarım (responsive), Seo dostu ve hızlı Ücretsiz blogspot temadır. Kişisel blog vb .için oldukça uygun.Mini Site tek stundan oluşan arama kutusu, ilgili yazılar,Sosyal paylaşım düğmeleri bulunan Seo dostu 2020 yılında çıkmış. Mini Site teması yüklenme süresi oldukça hızlı olması ve Schema.org Breadcrumbs ayarları optimize edilmiştir.

Demo ve İndirmek için Mini Site Blogger Tema...

Juragan Blogger Teması

Juragan Blogger Teması


Juragan Ücretsiz Blogger Teması sade, şık bir görünüme sahip duyarlı, mobil uyumlu ve seo dostu ücretsiz blogspot temadır öne çıkan özellikleri hızlı yüklenmesi, 2 arama alanı olması, reklam yerleşimi için uygun alanların olması, sosyal paylaşım ve sosyal medya alanlarının olması ve yapısal verileri olması bu temayı öne çıkarıyor. Farklı amaçlar için kullanabileceğiniz güzel bir temadır.

Demo ve İndirmek için Juragan Blogger Tema...

Viral Go! Blogger Teması

Viral Go! Blogger Teması


Viral go! ücretsiz blogspot teması yüklenme hızı yüksek, 2 kolonlu, arama butonlu, açılır menü, adsense uyumlu ziyaretçilerinizin site içi gezinmesine yardımcı olacak widgetler sayesinde googlede sıralmanızı yükseltmenize yardımcı olabilecek şık,güzel ve kaliteli bir blogger temadır.

Demo ve İndirmek için Viral Go! Blogger Tema...

In Seo Blogspot Teması

In Seo Blogspot Teması


In Seo Blogger Teması mobil uyumlu,resposive, hızlı yüklenme süresi ve farklı rekli tasarımı ile güzel kaliteli in seo blogger teması fazla kategorilere sahip iseniz size uygun olmayabilir. Yüksek yüklenme hızı, Yapısal veri yapılandırması, Mobil uyumluluk ve Seo uyumlu olması temanın ön plana çıkardığı özellikleri Mobil site hızı yüksek olması seo açısından oldukta önemli bir etken ve gadget ve javascript kullanımı minumum seviyede tutarak hız konusunda oldukça başarılı sonuçlar elde edilmiş. Diğer bir tasarımı İn seo read blogspot teması görünümü aşağıdadır.

İn Seo Read Blogger Temasi


Farklı bir tasarımı daha bulunan İn seo blogger teması ana sayfa da görsel kullanmak istemeyenler için güzel şık kişisel blogger teması olarak kullanılabilecek İn Seo Read blogger temasınıda ücretsiz olarak kullanabilirsiniz.

Demo ve İndirmek için İn Seo Blogger Tema...
Demo ve İndirmek için İn Seo Read Blogger Tema...

10 Magz Blogger Teması

10 Magz Blogger Teması

10 Magz blogger teması haber, magazin, yemek tarifi gibi blog veya siteler için uygun seo dostu, yapısal veri vb. gibi kriterlere uygun yapılmış kaliteli blogspot temayı farklı amaçlar içinde kullanabilirsiniz.

Demo ve İndirmek için 10 Magz Blogger Tema...

Animag Blogger Teması

Animag Blogger Teması

Animag ücretsiz olarak kullanabileceğiniz anime, dizi, film tanıtım veya önerileri için uygun Animag teması ücretsiz versiyonu kullanabilirsiniz. Ücretli versiyonları da bulunan bu tema 2 kolonlu seo dostu , adsense reklam alanları , mobil uyumlu , kısa kodlarla basit bir şekilde sitenizi düzenleyebilirsiniz. Animag teması kaliteli, şık bir tasarıma sahip.

Demo ve İndirmek için Animag Blogger Tema...

Gravity Blogger Teması

Gravity Blogger Teması


Gravity Blogger Teması Ücretsiz ve premium versiyonları mevcut ücretsiz gravity blogger teması son derece şık seo dostu, mobil uyumlu, yapısal veri yapılandırılmış, hızlı yüklenme süresi ve özel reklam alanları mevcut yapı olarak 2 kolonlu, arama kutusu, öner çıkarılmış alan ve özerilen yazı gibi bir çok gölümü kolaylıkla yapılandırmanıza izin veren bölümler sayesinde sitenizi kolay bir şekilde kurabilirsiniz..

Demo ve İndirmek için Gravity Blogger Tema...

Ripple Clean Blogger Teması

Ripple Clean Blogger Teması

Ücretsiz Ripple Clean Blogger Teması 2 kolonlu schema, breadcrumbs, mobil uyumlu, responsive ve widget kullanımını minumum seviyede tutarak hızlı yüklenme süresi ile öne çıkan Blogspot teması şık bir görünüme sahip açılır menü, Arma kutusu ve sosyal paylaşım düğmeleri mevcut ücretsiz olarak temayı kullanabilirsiniz.

Demo ve İndirmek için Ripple Clean Blogger Tema...

Yeni keşfettiğim Kaliteli, Şık, Seo ve Mobil Uyumlu Güncel Temaları Bu sayfadan bulabilirsiniz...

Ücretsiz Blogger temaları sıralarken herhangi bir sıralama yapmadık. Kaliteli blogger temaları keşfettikçe güncel bir şekilde eklenecektir.Güncel Seo tekniklerine uygun temaları sizin için derledik. Yakın zamanda data-vocabulary.org şeması kullanımdan kaldırıldı search console data-vocabulary.org şeması kullanımlarında hata vermeye başladı. Bu temalarda Güncel seo uyumlu temalar olmasına dikkat edildi.


S.S.S - Sıkça Sorulan Sorular

  • Ücretsiz Blogger Temaları Seo uyumlu mu?

    Evet. Seçtiğimiz Ücretsiz blogger (Blogspot) temaları seo uyumlu olmasına dikkat ettik.
  • Ücretsiz Blogger Temaları Mobil uyumlu mu?

    Evet. Seçtiğimiz Ücretsiz temalar Mobil uyumluluk testi yapıldıktan sonra size öneriler olarak sunduk.
  • Ücretsiz Blogger Temaları Güvenilir mi?

    Evet. Ücretsiz Blogger Temaları Tema yapımcısı tarafından sunulan belirli kısıtlamalar ile Ücretsiz Kullanıma sunulmuş versiyonlardır.
  • Ücretsiz Blogger Temalarında Hangi Kısıtlamalar Var?

    Ücretsiz Temalarda Footer Alanında Tema yapımcısı tarafından eklenen Linkler kaldırılamaz, tema yapımcısı destek vermez ve bazı özelikler kullanımınıza açılmamış olabilir.
  • Ücretsiz Blogger Temaları Hangi Amaçla Kullanabilirim?

    Herhangi bir temayı dilediğiniz amaçla kullanabilirsiniz. Bir Çok Tema listelemeye dikkat ettik size uygun bir tema bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok