Sponasor Reklam

Son Dakika Haberleri

Oyun inceleme 2020


Oyun İnceleme Hakkında Bilgi

Oyun incele

                Yeni açmış olduÄŸum blogger sayfamda siz deÄŸerli arkadaÅŸlarıma hizmet vermek için oyun incelemeleri paylaÅŸmak için burdayım. Öncelikle mobil legends bang bang, pubg ve call of duty oyun incelemeleri yapmaktayım. Ä°lk olarak bu oyundaki karakter incelemeri yaptıktan sonra yeni çıkıcak olan oyunlar hakkında bilgiler paylaÅŸacağım.

               Oyun mu oynamak istiyorsunuz ve karar mı veremiyorsunuz ???

                 O zaman biz sizler için bu süreci kısaltmak için oyun inceleme ile ilgili yazılarımızı okuyarak oynamak istediÄŸiniz oyunlar hakkında hem fikir sahibi olmuÅŸ olursunuz. Bu iÅŸe yeni baÅŸladığımız için incelemesi yapılmayan oyunlar hakkında yorum bölümünden bizlere bildirirseniz deÄŸerli arkadaÅŸlarımız istediÄŸiniz oyunu en kısa zamanda incelemesini yaparak sizlere sunacağız.
Oyun dünyasına ait tüm oyunlar hakkında haber ve oyun incelemeleri mobil ve pc modlarını ele alarak inceleyerek siz oyun severlere paylaşmaktan gurur duyarız.
           Haftalık olarak google play de yayınlanacak olan oyunlar ve google play üzerinden en çok indirilen oyunlar hakkında bilgiler vereceÄŸiz. Oyun indirimleri ve daha fazlasını da blog sayfamız da paylaÅŸacağız.
                Ä°lerleyen teknoloji sayesinde oyunlar artık mobil üzerinden oynaması arttığı için incelemelerimiz mobil oyun incelemeleri üzerine olacağını buradan belirtmek isterim.
Dikkat ederseniz youtube üzerinden oyun incelemesi yapan kanallar izlenimleri ve kazançları gerçekten çok yüksek bu yüzden biz de bu yola girdik.
               Bu yazımızda  oyun incelemeleri, oyun haberleri, mobil oyunlar, yeni çıkıcak oyunlar  hakkında sizlere bilgiler vermek istedik.


Bu Yazılarda İlginizi Çekebilir Önemli

Hiç yorum yok