Sponasor Reklam

Son Dakika Haberleri

Mobil Oyun İncelemesi

mobil oyun incelemesi

İNTERNETSİZ MOBİL OYUN İNCELEMESİ


Mobile oyun indirebilmeniz için tek gereken Android veya İOS bir telefon kullanmanız olacaktır. Mobil oyunların yanında internetsiz olmasını da istememiz en önemli detay olabiliyor. İnternetsiz oyun denince ise akla gelebilecek bazı mobile oyunlarımızın arasında ise Subway Surfers gelmektedir. Oyunu incelediğimiz de bilindiği üzere bir istasyona gizlice girip vagonları sprey ile boyamasıyla bekçiye yakalanıp kaçması sonucunda ortaya çıkan bir afacanın hikayesi. Oyun sonsuz koşu türü ile sonsuz altın toplama ve bonus toplama şeklinde ilerleyen oyundur.
              Bir diğer internetsiz oyunlarımızdan biri de Fruit Ninja dır. Hemen hemen herkesin oynadığı ve klasik oyun denince akla gelen ilk oyunlardan bir tanesidir. Burada ise havdan gelen meyveleri samuray kılıcı ile kesiyor olmanız bu şekilde puan kazanıyorsunuz. Ama bununla birlikte bombalara da dikkat etmeyi unutmamalısınız. Stres attıran ve kafa dağıtan bir oyun.

             Bu iki oyunla beraber size çok zevk verecek ve bağımlılık yapacak bir diğer oyunumuz da Alto’s Odyssey oyunudur. Oyun sadece tek bir dokunuşla oynanmasına rağmen kişiye oldukça keyif veriyor. Bununla birlikte arkada çalan fon müziği ile de oynayan kişiye de oldukça rahatlatıyor. Farklı grafikleri ve oyun motoruyla bu oyunu da telefonunuza yükleyerek kesinlikle denemelisiniz.
Bunlar internetsiz oynanan oyunlardı şimdi ise birkaç tane internet ile oynanan oyunlara bir göz atalım.

İNTERNET İLE OYNANAN OYUNLAR


             Uzun soluklu oyun istiyorsanız ve çiftlik hayatını da seviyorsanız işte tam size göre oyun olan Hay Day. Gelin bu oyunumuzu da bir inceleyelim. Yeni çıkan oyunların yanı sıra hala herkesin tercih ettiği oyun olup sadece internet ile oynanır. Oyun da ürettiğiniz peynir, süt gibi ürünleri oyun içerisinde ki diğer oyuncularla satış işlemi gerçekleştirebilirsiniz.

            Başka bir tane internet ile oynanan oyunu incelediğimizde ise karşımıza okey çıkıyor. Hemen hemen herkesin günlük hayatında elinde ki telefonlar da yüklü olan bir oyun. İnternetsiz olanı da mevcuttur. Normal okey gibi oyuna dört kişinin girmesiyle, sizlere dağıtılan taşları belli bir sıraya dizerek oyun oynanıyor. Keyif veren ve oldukça kafa dağıtan oyun olmasının yanında yeni kişiler de tanımanızı sağlıyor.

            Birkaç oyun haberlerinde ise oyun ve dijital eğlence meraklıların dört gözle beklediği Gaming İstanbul açılışı ile binlerce oyun severin katılımıyla gerçekleşecek. Bu yılın yeniliklerinden mart ayında piyasaya çıkmadan önce ilk kez Gaming İstanbul’da gösterilen Mount & Blade II Bennerlord Mart ayında türkçe olarak piyasaya çıkması planlanmaktadır. 

         Bununla beraber çok fazla rağbet gören bir diğer oyunumuz da PUBG. Bu oyunda ise tamamen gerçek kişiler ile oynanıp bir de sizi içerisine alıp bağımlılık yapan bir diğer oyun. Bir uçakla paraşütle istediğiniz bir bölgeye inmenizle başlıyor. İndikten sonra ise etraftan topladığınız bazı mühimatlar ile oyun içerisinde birbirinizi öldürüyorsunuz. Birbirinizle çatışırken de oyunun size verdiği alana gitmeyi unutmayın.

      Sadece mobile olmamakla beraber bilgisayar için de birçok internet üzerinde oyun oynamanız mümkündür. Mobile oyunları hem internetli hem de internetsiz oyun olarak sınıflandırdık şimdi sırada başka oyun var biraz da o oyunu inceleyelim. Oyunumuzu hemen hemen herkes biliyor.Bilmeyenler için de şöyle bir anlatayım. Mobile strateji savaş oyunlarını seviyorsanız doğru yerdesiniz. İşte Mobile Royale size istediğiniz tadı verecektir. İnsanlar, yaratıklar ve ejderhalar ile stratejik bir şekilde savaşmanızı isteyen oyun sizi ekrana bağlayacaktır. Umarım incelediğimiz mobile oyunlar zevkinize uymuştur. Keyifli dakikalar o halde. Bu yazımızda internetli ve internetsiz oynayabileceğimiz mobil oyun incelemelerinden bahsettik.

Hiç yorum yok