Sponasor Reklam

Son Dakika Haberleri

Yeni kahraman xborg detaylı anlatım Mobil legends new hero rehber

           Mobil legends xborg yeni kahramanımızı rehberlik yaptık. Umarım beğenirsiniz. Gelin kahramana yakından bakalım.

Xborg yeni hero rehber mobil legends

Xborg oynanış ve hakkında bilmeniz gerekenler

          Ilk öncelikle oyunu hiç oynamayan arkadaşlar için oyun sürekli güncelleme gelen ve yeni kahramanlara sahip bir oyundur. Xborg a gelecek olursak xborg oyunda savaşcı ve  tank görevi görmektedir.

Xborg beceri ve etkileri

1.skil ateş füzeleri ne işe yarar ?
           Xborg alev atarlarını devreye sokar ve belli yöne doğru alev püskürtür. Düşmanlarına ve minyonlara zamanla fiziksel hasar verir. Sıcaklığı en üst düzeye çıkan düşmanlar bu etki altında gerçek hasar alırlar ve yavaşlarlar. Xborg ateş füzeleri etkisiyle hem pasifini tetiklemiş olur hemde düşmana sürekli hasar vermiş olur.

Ateş füzeleri mobil legends bang bang

Freaga zırhı mobil legends

2.skil ateş hissesi özellikleri
      Xborg ateş füzelerini belirli alana yollar ve bir kaç sn sonra füzeler geri gelir. Her füze etkisi altında kalan düşmana fiziksel hasar verir ve düşmanı kendine doğru çeker.
3. Skil ultisi Son delilik etkileri
Belirlenen yöne saldıran xborg düşmanlara fiziksel hasar vermek için ve yavaşlatmak için düşmanlara ateş açar. Saldırı esnasında bir düşmana vurursa saldırıyı durdurup düşman yavaşlayacaktır. Kendisini patlatarak düşman kahramana gerçek hasar verir. Patlama sonrasında firaga zırhını imha edip kendisini zırhsız bir hale getirir. Patlamadan sonra normal hareket edebilecektir.
Ateş hissesi xborg skili

Xborg combo nasıl yapılır ?

      Öncelikle düşmanların önünü kesmek için ateş mızrağı becerisini kullanın daha sonra sürekli hasar verebilmek adına akıllı füzeleri aktif edin. Düşmanı kışkırtmak için firaga zırhını tetik`le 

Xborg amblem seti nasıl olmalı ?
      Bu kahramanımız savaşcı bir kahraman ve sürekli hasara sahip olduğu için aşağıda vereceğim amblem setini kullanmanızı tavsiye ederim. 
Xborg amblem seti nasıl
Xborg amblem seti




Hiç yorum yok