Sponasor Reklam

Son Dakika Haberleri

ARKAPLAN NASIL SİLİNİR | FOTOĞRAFI PNG YAPMAK

Son günler de çoğu insanlar sosyal medya kullanımına yönelik hareketliliğini arttırdı bu yüzden kendilerini olmadıkları yerlerde göstermek gibi işlerle de uğraşmaya photoshop yapmaya veya başka montaj işleriyle uğraşmaya yönellti ve bu durum insanları photoshop öğretmeye kadar ilerledi bu nedenle sizlere  arkaplanı nasıl silebilirsiniz ondan bahsedeceğim.


Bu konuyu sizlere bilgisayar üzerinden ve Photoshop üzerinden anlatacağım bunu isterseniz Photoscape veya mobil üzerinden de yapabilirsiniz onları da yakın da anlatacağım.

Öncelikle photoshop programına sahip olmanız gerekmektedir.
İndirmek ve kurulumu nasıl yapacağınızı öğrenmek için bu konuya gidiniz > PHOTOSHOP NASIL İNDİRİLİR?

Gelelim konumuza, sizlere öncelikle sade arkaplan silmeyi göstereceğim öncelikle arkaplanı olan bir fotoğraf seçiniz ve photoshop'da açınız

Arkaplanını sileceğim resim ;


Daha sonra sol kısımda bulunan silgi butonuna tıklayın ve 3 seçenek sunacak size photoshop buradan sihirli silgi aracı yani en alt kısımda ki silgi aracını seçelim silmek istediğimiz yerleri silelim.

Daha sonra kalan küçük parçacıkları ile ise yine aynı silgi kısımında gelip en üsteki silgi aracını seçelim. ve onun ile silmeye başlayalım.Üst kısımdan boyutunu ayarlayabilirsiniz.

Daha sonra düzgün gözükmesi için fotoğrafı yaklaştırıyoruz bunu ise en alt kısımda bulunan büyüteç işaretine tıklayıp üst kısımdan + sembolüne basınız.

Veee sonuçç ; 


Hiç yorum yok