Sponasor Reklam

Son Dakika Haberleri

tv 8 izle

>

Canlı Tv mobile Uygulaması 

Ä°NDÄ°R 


Tv8FREKANS BÄ°LGÄ°LERÄ°

Frekans: 12356
Sinyal Oranı: 7100
FEC: 2/3
Polarizasyon: H - Yatay
Uydu: Türksat 4A
Tivibu: 29. kanal (SD), 316. kanal (HD)
D-Smart: 28. kanal (HD)
Digiturk: 28. kanal (SD), 328. kanal (HD)

Tv8 Kesintisiz Donmadan izle

22 Şubat 1999 tarihinde ilk yayınını yapan Tv8, "TV8, Beraberiz!" sloganıyla Türkçe yayın yapan, keyifli anlar yaşanmasına olanak sağlayan bir televizyon kanalıdır. 1999 yılının başlarında kurulmuş olmasına rağmen;tüm Türkiye'de problemsiz olarak yayınlarına başlayan Tv8, 1 Eylül 2014 yılından itibaren HD kalitede yayın varlığını sürdürmektedir.Eğlence kanalı olarak yayın yapan TV kanalı, Türkiye'nin dışında yayın alanı olarak;Azerbaycan, KKTC ve İran üzerinden de kesintisiz ve HD Tv8 izlenebilmektedir. İnternet üstünden, resmi internet sitesi veya sitemiz de yer alan oynatıcı ile rahatlıkla takip ettiğiniz yarışma programlarına veya dizilere, birbirinden değerli ve eğlenceli zamanları bu sayfalarda geçirebilirsiniz.

Ä°lk olarak MNG Medya Grubu tarafından yayın hayatına baÅŸlayan Tv8 izle, 13 Kasım 2013 yılında Acun Medya (Acun Ilıcalı) aracılığıyla satın alınmış olup; günümüzde aynı medya grubu bünyesinde hizmet vermektedir. Acun Medya bünyesine geçmesi ile birlikte köklü bir deÄŸiÅŸikliÄŸe gidilerek, eÄŸlence kanalı olmuÅŸtur ve TV8 Ana Haber, HaberAktif ve Telegol programlarıda yayından kaldırıldı.GeniÅŸ kapsamlı bir deÄŸiÅŸim ile geliÅŸmesine devam eden Türkçe eÄŸlence programları anlamındaki etkileciyi televizyon kanallarından olan Tv8, Digiturk, D-Smart, Kablo TV, Tivibu gibi platformlarda yayınlarına devam etmektedir.Eylül 2014 yılı ile birlikte Acun Medya'da yerini alan tüm programlar Tv8 Canlı kanalına taşındı.Dünya çapında takip edilen Ä°spanya'nın en önemli futbol turnuvası Copa del Rey ve Ä°talyanın 1992 yılından günümüze devam eden spor müsabakası Coppa Italia karşılaÅŸmalarının yayın haklarını satın aldı.Ayrıca Tv8, Dünya'da basketbol alanında ses getiren NBA maçlarını 2016 Mart tarihinden itibaren yayınlamaya baÅŸladı.

Tv8 oldukça kullanışlı ve hoÅŸ arayüzlü bir internet sitesine sahip olan, reyting sonuçları, programlar için baÅŸvurular ve Tv8 canlı yayın izleyebileceÄŸiniz player gibi birçok konuda ziyaretçilerine imkanlar sunmaktadır. Türkçe eÄŸlence programları alanında yayın akışlarına devam ederken; her zaman reyting rekorları yaÅŸayan programlara göz atmak için sizlere kesintisiz fırsat sunmaktadır.EÄŸlenceli ve hareketli programlarının yanı sıra, yayınlarında eÅŸsiz dizileri ile büyük ses getirmektedir. Türkiye'de 7'den 70'e herkes tarafından izlenebilen yayın içeriÄŸine sahip olan Tv8; internet üzerinden de tüm Türkiye’ye ve dünyaya sınırsız baÄŸlantı ile açılıyor. Sadece bilgisayar ile deÄŸil; iOS ve Android akıllı telefon, tablet üzerinden ve akıllı telefon ve tablet uygulamasını indirerek, Tv8’e canlı yayın izleyebilirsiniz.

Günümüzde popüler içerikli yayınlara sahip olan, her zaman TV ekranlarında uzun süreler reytinglerde iyi sonuçlar alan yarışma programları ile izleyicilerine eÅŸsiz vakitler geçirmeleri için fırsatlar sunan Tv8, keyifli yapısı ve eÅŸsiz yayıncılığı ile izleyiciler tarafından büyük beÄŸeni alan bir TV kanalıdır. Sizlerde bu güzel dakikalara ve keyifli anlara ÅŸahit olmak için, dilediÄŸiniz zaman canlı yayına ücretsiz olarak ulaÅŸabilirsiniz. Etkili dizi ve program yapısı ile izleyicilerini her geçen gün artırmaktadır. Profesyonel bir web sitesine sahip olan Tv8 canlı izle, web adresi ile farklı ihtiyaçlarınızı karşılayabilirsiniz ve keyifli anlarınızın artmasında büyük rol oynaması ile Tv8, etkileyici bir duruÅŸ göstermektedir. Keyifli ve güzel zamanlar geçirmek için, dilediÄŸiniz zaman internet üzerinden veya yayın platformlarından yayınlara donmadan ulaÅŸabilirsiniz.KurulduÄŸu yıldan günümüze 10 yıl zaman içerisinde profesyonel yayıncılık ilkesi ile, her zaman izleyicilerini memnun etmeyi ilk aÅŸama olarak algılamıştır. Bunların yanı sıra Tv8'in resmi internet adresi üzerinden öneri, istek veya ÅŸikayetlerinizi belirteileceÄŸiniz iletiÅŸim bildiri sayfasına sahip olan Tv8, izleyicilerden olumlu geri dönüşler bekliyor.

Bugün Tv8'de Neler Var?

Tv8 canlı izleme sayfamız ile birlikte sağ bölümden günlük olarak yayın akışlarını takip edebilirsiniz. Tv8 haftalık yayın akışı için player (oynatıcı)'nın aşağısında ki Tv8 Yayın Akışı butonuna tıklayarak kanalda günlük ve haftalık olarak hangi programların yayınlanacağını takip edebilirsiniz.

Acun Medya platformunda bulunan kanallar arasında yerini alan Tv8, Türkiye'de ulusal kategoride yayın yapan eÄŸlence TV kanalıdır. Kanal genel olarak yarışma programları ile ön planda bulunmaktadır. Yarışma programları olarak en çok Survivor, O Ses Türkiye ve Yetenek Sizsiniz programları ile reyting sıralamalarında ilk 3 sırada bulunmaktadır. 

Survivor Ünlüler Gönüllüler Tv8

survivor-unluler-gonulluler

Tv8 ekranlarının sevilen Survivor Ünlüler Gönüllüler yarışması, Acun Medya tarafından her sene bahar ayında düzenlenen eğlence içerikli televizyon programıdır.Başladığı tarih itibari ile hafta içi hergün ekranlarda yayınlanan programda birçok ödül oyunları ve elemeler gerçekleşmektedir.Ödül oyunlarında çeşitli yemeklerin, iletişim ödüllerinin, seyahat organizasyonları gibi faaliyetleri hak kazanan yarışmacılarda kaybeden diğer tarafda ise elenme korkusu yaşanmaktadır.

Önceki gün yaÅŸanan çeÅŸitli olayların yorumlandığı ve yarışmacıların performans deÄŸerlerinin tartışıldığı bir diÄŸer program ise Survivor Panorama programıdır.Survivor Ãœnlüler Gönüllüler, Survivor Panorama gibi birçok çeÅŸitli programlar hakkında detaylara güncellenen blog sayfamızdan takip edebilir, ayrıca canlı Tv8 izle bölümümüzden de program yayınlarını anında takip edebilirsiniz.

DoÄŸduÄŸun Ev Kaderindir

survivor-unluler-gonulluler

DoÄŸduÄŸun Ev Kaderindir Tv8'in romantik ve aÅŸk içerikli TV dizisidir. Mehdi (Ä°brahim Çelikkol) ve Zeynep (Demet Özdemir)’in gerçekleÅŸmesi zor olan aÅŸk iliÅŸkilerinin konu alındığı dizidir. Dr. Gülseren budayıcıoÄŸlu'nun çok satan kitaplarından olan "Camdaki Kız" kitabından esinlenerek TV dizisine uyarlanmıştır.Çocukluklarında hayat karşısında birçok zorlukla karşılaÅŸan Mehdi ve Zeynep yetiÅŸkin olduklarında da hayatında zorlukları ile baÅŸa çıkmaya çalışmaktadırlar ve çocukluklarında aldıkları yaralar halen bir köşede hissedilmektedir. Ä°ki yaralı insan, dizide bir ÅŸekilde birbirleri ile karşılaşırlar ve aşık olurlar. Birbirine aşık olan bu 2 ruhun hayat öykülerin ve aÅŸka dair geliÅŸmeleri tüm cümlelerle izleyiciye yansıtılmaktadır.

Doğduğun Ev Kaderindir dizisi Nerede Çekiliyor?

Tv8 ekranlarında beÄŸeni ile takip edilen DoÄŸduÄŸun Ev Kaderindir dizisi çekimleri Ä°stanbul'da BeÅŸiktaÅŸ ve Beykoz ilçelerinde sürmektedir.DoÄŸduÄŸun Ev Kaderindir dizisi oyuncuları ise; Demet Özdemir, Ä°brahim Çelikkol, Engin Hepileri, Fatih KoyunoÄŸlu, Ayça Erturan, Zuhal Gencer, NurÅŸim Demir gibi ünlü isimler dizide görev almaktadır.


Hiç yorum yok