Sponasor Reklam

Son Dakika Haberleri

Star TV


Canlı Tv mobile Uygulaması 

Ä°NDÄ°R 


Star TVFREKANS BÄ°LGÄ°LERÄ°

Frekans: 12015
Sinyal Oranı: 27500
FEC: 5/6
Polarizasyon: H - Yatay
Uydu: Türksat 4A
Tivibu: 27. kanal (SD), 318. kanal (HD)
D-Smart: 24. kanal (HD)
Digiturk: 27. kanal (SD), 327. kanal (HD)

Mobil Star TV Kesintisiz izle

Star TV, ilk olarak 1 Mart 1989 Magic Box yayını ile televizyon ekranlarına katılmıştır.7 Mayıs 1990 yılında Test yayını olarak devam ederek, kanal ismi değişikline uğramıştır ve 4 Ağustos 1990 yılı itibari ile Star 1 yayınına başlamıştır.13 Eylül 1992 tarihinde tekrardan kanal isim değiştirerek İnterStar ismi ile yayın hayatına devam etmiştir.Çeşitli anlaşmaların ve sponsorlukların bitmesi sonucunda 17 Ocak 2002 yılı itibari ile günümüzde kullanılan Star TV adını almıştır.Türkiye'nin ilk olarak kurulan özel televizyon kanalıdır.

Türkiye çapında tüm illerde karasal yayın yapan ve 21 Mayıs 2009 tarihi ile yüksek çözünürlüklü yayın (HD) geçiÅŸ yapmış ulusal televizyon kanalıdır.Ayrıca Türkiye'de HD yayın yapan 2. televizyon kanalı olmasıyla da bilinen Star TV canlı izle , dizi ve tv programları formatının yanı sıra yayınlamış olduÄŸu filmler ile de ön plana çıkmaktadır.DoÄŸuÅŸ Yayın Grubuna ait olan, varlığını sürdüren ve mükemmel bir web sitesi tasarımıyla birlikte ziyaretçilerine görsellik dolu olan yayıncılık anlayışını benimseyen olan Canlı Star TV, dilediÄŸiniz gibi popüler dizilere göz atabilirsiniz, yayınlarda kaliteli ve hoÅŸ zamanlar geçirebileceÄŸiniz eÄŸlence dolu televizyon platformudur.

Mesut Yar ile Bugün ve Star Haber ile, hafta içi ve hafta sonlarınız da gündem ve sıcak olaylar hakkında detaylı bilgileri bulmanızın yanı sıra;Tülin Åžahin ile Moda programı ile de moda hakkında merak ettiÄŸiniz tüm sorulara cevap bulabilirsiniz.Dolu dolu bir yayın anlayışını sürdüren Star TV HD kanalının yayın yönetmeni Ömer Özgüner'dir.2011 yılından günümüz'e kadar kanal sahipliÄŸini Ferit Åžahenk yönetmektedir.Ayrıca Ferit Åžahenk, DoÄŸuÅŸ Holding ve Garanti Bankası'nın yönetim kurulu baÅŸkanıdır.Birbirinden farklı biçimleri ve popüler dizi anlayışına sahip olan Star TV, Türkçe dizi ve program kültürünü sürdüren en iyi televizyonlardan olduÄŸu gibi, Türkiye’nin ilkleri olma özelliÄŸini de korumaktadır.

Her zaman kaliteli televizyon programcılığı ile gerçek anlamda tarafsız bir yayıncılığı benimseyen Star TV, hem çeşitli dizi sektörü ile seyir zevkinizi en iyi şekilde karşılayacağı gibi, hem de ana haber ve tartışma programlarına sahiptir. İstanbul merkezli televizyon kanalları arasında yerini alırken, Türksat 4A, D-Smart, Digiturk, Filbox, Türksat, TKGS, KabloTV, Tivibu, Free (Fransa) ve Vodafone TV gibi platformlardan canlı olarak izleyebilirsiniz.Ayrıca internet üzerinden web siteleri ayrıcalıkları ile de Star TV canlı yayın ulaşabilirsiniz.

İnternet canlı televizyonculuğunun da ilkleri arasında yer alan Star TV, aynı zamanda sitesinde sunduğu dizi bölümleri ve TV programları ile de ziyaretçilerine daha fazla alternatif sunmaktadır. Haftalık olarak paylaşılan yayın akışı ile yayınlar ve yayıncılar hakkındaki detaylı bilgilere ulaşabilirsiniz.Ayrıca, Star TV web sitesinde bulunan foto galeri kategorisinde en iyi dizi bölüm fotoğrafları ve programlar hakkında fotoğraflara ulaşabilirsiniz.Star TV kanalına iletişim yolu ile ulaşmak isteyenler "0212 335 0000 veya izleyicitemsilcisi(at)startv.com.tr " adreslerinden istek ve dileklerini dile getirebilirler.

Kolaylıkla ulaÅŸabileceÄŸiniz ve çeÅŸitli içerikleri ile sizleri eÄŸlendirecek programlara ulaÅŸabileceÄŸiniz Star TV ile en iyi Türkçe dizi ve programlarına ulaÅŸabilir, gündemde yerini koruyan her türlü konuya Star TV Ana Haber ile eriÅŸebilirsiniz. Özellikle öğle programların da yemek ve çeÅŸitli ünlülerin röportajları ile televizyon kanalı olarak karşımıza çıkması da, televizyon ekranlarında takip ettikleri sanatçıları için kaliteli bir görüntü ve eÄŸlendirici bir yapı sergilemektedir. En eÄŸlenceli, en kaliteli ve en dolu dolu yayınlara ortak olmak için artık Star TV izle olanaklarını da tercih edebilirsiniz.

Star TV Canlı,Türkiye'de kurulan ilk özel televizyon kanalı olma niteliÄŸine sahip olan Star tv kanalını Canlı TV platformumuz ile farklı yayın kaliteleri ile sunulan yayınlarını kesintisiz olarak izleyebilirsiniz.Alternatifli yayın özelliÄŸi sayesinde Star Tv sayfamızda, en güncel haberlere ve yayın akışı ile ilgili içeriklere güncel olarak takip edebilirsiniz.

Doğuş Yayın Grubu, bünyesinde star tv dahil ulusal kanal kategorisinde ve haber kategorisinde bulunan kanalları barındırmaktadır. Bu yayın grubunda bulunan kanallar hakkında en güncel haberleri blog sayfamızdan Star TV eşliğinde ulaşabilirsiniz.

Star TV 2020 Dizileri Nelerdir?

Sefirin Kızı - Star TV

sefirin-kizi

Star TV ekranlarının reytinglerde zirvede görmeye alıştığımız Sefirin Kızı dizisi, 30 mart 2020 tarihli 15.bölümü ile izleyicisi ile buluÅŸtu.BaÅŸrollerini; Sancar EfeoÄŸlu (Engin Akyürek) DoÄŸulu (Neslihan Atagül) görev aldığı dizi de, son bölümünde 15 kategoride reytinglerde en üst sırayı aldı.Sefirin kızı son bölümünde; Gediz, Sancar'ın katıl olmasından vazgeçirmek istediÄŸi planda olumlu sonuçla dönmüştür fakat bu denemede Akın ile olan husumeti aklına gelir ve öfkesi karşısında kaybeder.MenekÅŸe bu sırada konaÄŸa dönme fikrini düşünür ve bebeÄŸe düşük yapacağı fikrini öne atarak konakta soÄŸuk rüzgarlar estirir. MenekÅŸe'nin bu hamlesi karşısında Gülsiye'nin ise çok ciddi planları vardır.Televizyon başında ki izleyicilerin ve sosyal medya gibi platformdan takip eden dizi severler son bölümde "#KalbindekiKuÅŸ" etiketi ile sosyal medya ciddi bir yer edinmiÅŸlerdir.Star TV ekranlarında her hafta Pazartesi günleri 20.00'da baÅŸlayan bu romantik ve heyecan dolu diziyi CanliTV.Center farkı ile kesintisiz olarak izleyebilirsiniz. 

Güvercin - Star TV

guvercin

Zülüf ve Kenan'ın aÅŸklarının anlatıldığı intikam ile doÄŸan inanılmaz bir aÅŸk hikayesi. On beÅŸ yıl sonra Bedir Kavvi, sevgili arkadaşı Ahmet CibranoÄŸlu'nun cinayetinden itham edildiÄŸi hapishaneden çıkar.Hapisten çıktıktan sonra ki amacı karısı, küçük kızı Zülüf ve oÄŸlu Müslüm ile birlikte hayatlarını tekrar sürdürmek istemesidir. Bedir'in hapishaneden çıktığı haberi Bey mahallesinde hemen yayılır ve CibranoÄŸullarının evine gelir.Cibranlar'dan ÖkkeÅŸ'in genç çocuÄŸu ailenin lideri Bedir'e karşı intikam sözü etmiÅŸtir, babası Ahmet'in ölümünden sonra ailede lider görevinde olan Kenan onu bu fikirinden geri dönmesi için Ã§alışır. Her durumda, bu iki karşıt ailenin asla bilmediÄŸi bir gerçek var. CibranoÄŸlu'ların kızı Nefise ile Kavvilerin oÄŸlu ortaokul yıllarından beri birbirlerine sırılsıklam aşıklardır. Nefise ve Müslüm ailelerinin evliliklerini karşı geleceklerini bildiklerinden dolayı birlikte kaçarlar, bu durumun haberini alan iki aile yeniden karşı karşıya gelirler. ÇocuÄŸunun ne yaptığının bilincinde olmayan Bedir, bu durumu öğrendiÄŸinde ne yapacağına dair en ufak bir fikre sahip deÄŸildir. Bedir ve Kenan bu olayın kan davasına dönüşmemesi için ellerinden geleni ardına koymazlar.

Hiç yorum yok