Sponasor Reklam

Son Dakika Haberleri

TikTok v17.6.3 Premium MOD APK


TikTok, mobil videolar için hedef. TikTok’ta kısa biçimli videolar heyecan verici, kendiliÄŸinden ve orijinaldir. Ä°ster spor tutkunu, ister evcil hayvan meraklısı olun, isterse sadece bir kahkaha arıyor olun, TikTok’ta herkes için bir ÅŸeyler var. Tek yapmanız gereken izlemek, sevdiÄŸiniz ÅŸeylerle etkileÅŸime geçmek, yapmadığınızı atlamak ve sizin için kiÅŸiselleÅŸtirilmiÅŸ olan sonsuz bir kısa video akışı bulacaksınız. Sabah kahvenizden öğleden sonraki iÅŸlerinize kadar, TikTok’da gününüzün yapılması garantili videolar bulunur.

Günlük anlarınızı görüntülemek ve yakalamak için kullanımı kolay araçlar sağlayarak kendi orijinal videolarınızı keşfetmenizi ve oluşturmanızı kolaylaştırıyoruz. Özel efektler, filtreler, müzik ve daha fazlasıyla videolarınızı bir üst seviyeye taşıyın.

■ Sizin için özel olarak özelleÅŸtirilmiÅŸ sonsuz sayıda video izleyin
Ä°zlediklerinizi, beÄŸendiklerinizi ve paylaÅŸtıklarınızı temel alan kiÅŸiselleÅŸtirilmiÅŸ bir video feed’i. TikTok size gününüzü yaratacak gerçek, ilginç ve eÄŸlenceli videolar sunar.

■ Sadece bir kaydırma uzaklıkta olan videoları keÅŸfedin
Komedi, Oyun, Kendin Yap, Yiyecek, Spor, Memler ve Evcil Hayvanlar’dan Tuhaf Memnuniyet, ASMR ve aralarındaki her ÅŸeye kadar her türlü videoyu izleyin.

■ Bir videoda birden çok kez kaydı duraklatma
Videonuzu yalnızca bir dokunuşla duraklatın ve devam ettirin. İstediğiniz kadar çekim yapın.

■ Küresel bir içerik oluÅŸturucu topluluÄŸu tarafından eÄŸlenin ve ilham alın
Milyonlarca içerik oluÅŸturucu inanılmaz becerilerini ve günlük yaÅŸamını sergileyen TikTok’ta. Ä°lham alın.

■ Videolarınıza en sevdiÄŸiniz müziÄŸi veya sesi ücretsiz olarak ekleyin
Milyonlarca ücretsiz müzik klibi ve sesle videolarınızı kolayca düzenleyin. Müzik ve ses çalma listelerini, Hip Hop, Edm, Pop, Rock, Rap ve Country dahil olmak üzere her türdeki en sıcak parçalar ve en viral orijinal sesler ile sizin için hazırlıyoruz.

■ Kendinizi yaratıcı efektlerle ifade edin
Videolarınızı bir üst seviyeye taşımak için tonlarca filtre, efekt ve AR nesnesinin kilidini açın.

■ Kendi videolarınızı düzenleme
Entegre düzenleme araçlarımız, uygulamadan çıkmadan video klipleri kolayca kırpmanıza, kesmenize, birleştirmenize ve çoğaltmanıza olanak tanır.

Hiç yorum yok