Sponasor Reklam

Son Dakika Haberleri

Microsoft Launcer - Android Launcher #1 Numara


Microsoft Launcher, Android telefonunuzla bilgisayarınız arasında sorunsuz bir geçiş yapmanızı sağlayan yeni bir giriş ekranı deneyimi sunar. Microsoft Launcher, bilgisayarınızdaki fotoğrafları veya belgeleri görüntülemeye devam etmenizi kolaylaştırarak cihazlarınız arasında daha üretken olmanızı sağlar.

Son derece özelleştirilebilir olan Microsoft Launcher, telefonunuzdaki her şeyi düzenlemenize olanak sağlar. Kişiselleştirilmiş haber akışınız; hareket hâlindeyken takviminizi, yapılacaklar listenizi ve Yapışkan Notlar\'ınızı görüntülemenizi kolaylaştırır. Microsoft Launcher\'ı yeni giriş sayfanız olarak ayarladığınızda en sevdiğiniz uygulamalarla yeni bir başlangıç yapabilir veya geçerli giriş ekranı düzeninizi içeri aktarabilirsiniz. Önceki giriş ekranınız, ihtiyacınız olduğunda erişilebilir olmaya devam edecektir.

MICROSOFT LAUNCHER ÖZELLİKLERİ
Haber Akışınızı Kişiselleştirin
· KiÅŸiselleÅŸtirilmiÅŸ bir haber akışının ve diÄŸer Microsoft uygulamalarınız ile iyileÅŸtirilmiÅŸ iÅŸlevselliÄŸin keyfini çıkarmak için Microsoft Launcher\'ı varsayılan giriÅŸ ekranınız olarak ayarlayın.
· Haberleri, takvim etkinliklerini, belgeleri ve kiÅŸileri bir bakışta görmek için haber akışınızı özelleÅŸtirin.
· Planlarınızı cihazlar arasında kolayca yönetmek için takvim kartınızı görüntüleyin.
· Çocuklarınızın telefonda ne kadar zaman geçirdiÄŸini görmek ve evde veya hareket hâlindeyken haritada yerlerini tespit etmek için Aile özelliklerini kullanın.*
Telefonunuza yeni bir görünüm kazandırın
· Tarzınıza uyacak ÅŸekilde açık, koyu ve saydam temalar arasından seçim yapın.
· Duvar kağıdınız için Bing günlük görüntülerini veya kendi fotoÄŸraflarınızı kullanın.
· Özel simge paketleriyle uygulamalarınızı kiÅŸiselleÅŸtirin ve simgelerinizde tutarlı bir görünüm ve kullanım saÄŸlamak için uyarlanabilir simgeleri kullanın.
Bilgisayarda Devam Edin
· Telefonunuzdaki fotoÄŸraflara anında Windows kiÅŸisel bilgisayarınızdan eriÅŸin.**
· Telefonunuz ve bilgisayarınız arasındaki belge düzenleme iÅŸlemleri arasında kusursuzca geçiÅŸ yapın
Web\'de Arayın
· Microsoft Launcher\'ın evrensel arama çubuÄŸunu kullanarak tek seferde web üzerinde, dosyalarınızda, uygulamalarınızda, belgelerinizde ve mesajlarınızda arama yapabilirsiniz.
Hareket Özelleştirmesi
· Hareket özelleÅŸtirmesi, iki kez dokunarak telefonunuzu kilitlemenize, yukarı kaydırarak uygulama çekmecesine eriÅŸmenize ve daha fazlasına olanak tanır. 
Kişileri Düzenleyin
· En önemli kiÅŸilerinize hızlı bir ÅŸekilde eriÅŸin; bu kiÅŸileri klasörlere ekleyin ya da giriÅŸ ekranınıza veya takma biriminize sabitleyin.

Hiç yorum yok