Sponasor Reklam

Son Dakika Haberleri

Lulubox - Tek Programla Android Oyun Hileleri


Android için Lulubox uygulamasını indirin ve herhangi bir kök veya kodlama olmadan ücretsiz oyunlarda büyük premium özelliklerin ton erişebilirsiniz.
Lulubox Mod, popüler oyunlardan tüm premium özelliklerin kilidini açmaya yardımcı olan bir Android oyun yamasıdır. Her ay gelen Mod sayısı kolay değildir ve kredi, oyunları ve uygulamaları herhangi bir kodlama veya özel bir bilgisayar yazılımı olmadan çok basit bir şekilde değiştirme işini yapan SB Game Hacker ve Lulubox gibi uygulamaları geliştiren geliştiricilere gider.
Oyunların premium işlevlerinin kilidini açma görevi yapan SB Game Hacker'a harika bir alternatif. Android oyun oyuncuları için hepsi bir arada oyun eklenti kutusu. Lulubox'un neler yapabildiğini görmek için oyunları Lulubox'ta açın ve paralel alan için yaptığımız gibi yeni bir hesap oluşturun. Oyunları Lulu Box üzerinden açamıyorsanız, oyunu doğrudan gerçek oyun hesabınızla çalıştırırsanız ücretsiz eklentiler elde edemezsiniz.
Lulubox, oyunda sınırsız paralar, bedava taşlar, deriler veya daha fazlası gibi üstünlük elde etmek için oyunun bazı yönlerini değiştiriyor. Bu uygulamayı rekabet için kötü olarak düşünebilirsiniz, ancak bunlar popülerdir ve dünya çapında kullanılmaktadır. Lulubox, bilgisayar bilgisi olmadan sizin için aynısını yapar. Sadece Lulubox uygulaması ile uygulamayı açmanız gereken bir dizi oyun için yamalar kataloğu sunar ve gitmeniz iyi olur. Sağlam bir alternatif olmasına rağmen, hala gelişim aşamasında ve daha fazla oyun akışı içeriyor.
VÄ°DEO

ÖZELLİKLER
Kodlama becerisi gerekmez
Harici bir pakete gerek yok
Kök izni gerekli değil(Root Gerekmez)
Bedava premium oyun deneyimi
Ücretsiz eklentiler ve hızlı güncellemeler
Kullanımı çok kolay
Gelişmiş kullanıcı deneyimleri
Geliştirilmiş oyun etkileşimi tasarımları
Yükseltilmiş oyun işlevleri
GeliÅŸtirici topluluÄŸu
Desteklenen başlıkları arayabilir
Desteklenen oyunlar için cihaz uygulamalarını tarayın
Video İndirici ve Tarayıcı


Hiç yorum yok