Sponasor Reklam

Son Dakika Haberleri

Super Mega Baseball 3 Gereksinimler

Super Mega Baseball 3 Gereksinimler
Super Mega Baseball 3 Gereksinimler


Super Mega Baseball 3

Super Mega Baseball 3 Oyun Konusu  

Super Mega Baseball 3, serinin formülünü şimdiye kadarki en derin saha simülasyonuyla, yepyeni Franchise modu da dahil olmak üzere kapsamlı çevrimiçi ve çevrimdışı oyun modları ve büyük ölçüde geliştirilmiş grafikler ile rafine ediyor. Yeni içerik, yenilenmiş kullanıcı arayüzünün yanı sıra tonlarca yeni ses, ekip / karakter içeriği ve değişken aydınlatma koşullarına sahip stadyumları içeriyor.

Özellikleri:

    El-göz koordinasyonunuza meydan okuyun veya acemiden uzmanlığın ötesinde zorluk seviyelerine kadar sorunsuz bir ÅŸekilde ölçeklenen sıvı oyunuyla dinlenin ve dingerlere vurun.
    Beyzbol içgüdülerinizi yeni pickoff ve çalma mekaniÄŸi, vahÅŸi sahalar / paslı toplar, belirlenmiÅŸ vurucular ve durumsal oyuncu özellikleri içeren sofistike bir beyzbol simülasyonuyla uygulayın ve geliÅŸtirin.
    Her biri benzersiz gündüz, gece ve alternatif aydınlatma koÅŸullarına sahip, zengin ayrıntılara sahip 14 topun manzaralarını ve seslerini görün.
    Oyuncu geliÅŸtirme, yaÅŸlanma, emekli olma ve ücretsiz ajanların imzalanması / serbest bırakılması (1vCPU, 2vCPU, yerel veya çevrimiçi) içeren tüm yeni Franchise modunda, geliÅŸmekte olan bir ekibi birden fazla mevsimde büyüklüğe yönlendirin.
    Flamalar kazanmak ve çapraz platform Flama Yarışı modunda daha yüksek bölümlere tırmanmak için çevrimiçi yarışın (1v1, yalnızca çevrimiçi, yalnızca kontrolör).
    Sezon uzunluÄŸu / yapısı, takım adları / üniformalar / logolar ve oyuncu adları / görünüm / nitelikleri içeren kapsamlı bir özelleÅŸtirme paketi ile ideal liginizi oluÅŸturun.
    Tek başına veya arkadaÅŸlarınızla (1vCPU, 2vCPU, 1v1, 2v1, 2v2, CPUvCPU, yerel veya çevrimiçi) özelleÅŸtirilmiÅŸ Sezon ve Eliminasyon parantezlerinde herhangi bir oyun / takım kombinasyonunu oynayın veya simüle edin.
    Standart Sezon ve Standart Eliminasyon modlarında (1vCPU, 2vCPU, yerel veya çevrimiçi) standart ekipler ve ayarlarla (kilitli oyuncu özellikleri) en iyi skor tablosu puanları için özelleÅŸtirmeyi atlayın ve rekabet edin.


Rekabetçi çevrimiçi Flama Yarışı modunda sınırsız sayıda oyun oynamak, AI'ye karşı Sergi oyunları oynamak veya özelleştirme paketini denemek için ücretsiz demosunu indirin.

Super Mega Baseball 3 Gereksinimleri Minimum 




  • Ä°ÅŸletim Sistemi: Windows 10 or newer
  • Ä°ÅŸlemci: Intel Core 2 Duo or AMD equivalent
  • Bellek: 4 GB RAM
  • Ekran Kartı: Dedicated DX11 NVIDIA or AMD card
  • DirectX: Sürüm 11
  • AÄŸ: GeniÅŸbant Ä°nternet baÄŸlantısı
  • Depolama: 16 GB kullanılabilir alan
  • Ä°lave Notlar: Controller required for Pennant Race mode, recommended for all modes




Hiç yorum yok