Sponasor Reklam

Son Dakika Haberleri

Meb Liseliler İçin 750 Soruluk Destek Paketi Yayımlandı

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından lise öğrencileri için 750 soruluk destek paketi yayımlandı. Öğrenci ve öğretmenlerin kullanımına sunulan destek paketi, liseliler için birinci dönemi ait dersleri gözden geçirmeleri için 750 soruluk 4. soru destek paketi yayımlandı.

Meb Liseliler İçin 750 Soruluk Destek Paketi Yayımlandı

Meb tarafından daha önce 1. Soru Destek Paketi 490 soruluk 9 Nisan'da, 2. Soru Destek Paketi 750 soruluk 27 Nisan'da, 3. Soru Destek Paketi ise 750 soruluk 8 Mayıs'ta yayımlanmıştı.

Lise 9, 10, 11, 12 Sınıflarıı kapsayan sorular birinci dönem müfredata uygun hazırlanmış  Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü Soru Oluşturma ve Geliştirme Daire Başkanlığı tarafından hazırlanmıştır.

Öğrencilerin uzaktan eğitim gördüğü bu dönemde lise öğrencilerinin tüm sınıf ve birinci dönemi kapsayan müfredatı ve kazanımları gözden geçirmeleri için Ölçme, Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğünün web sitesi "https://odsgm.meb.gov.tr/"den bugün erişime açıldı.

Bakan Selçuk'tan Öğretmenlere Teşekkür

Açıklamada değerlendirmelerine yer verilen Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, şunları kaydetti: 

"Lise öğrencilerimizin birinci döneme ait derslerini gözden geçirmelerine destek olmak için 9, 10, 11 ve 12'nci sınıf birinci döneme ait derslerin müfredat ve kazanımlarını kapsayan 750 sorudan oluşan dördüncü soru destek paketini bugün öğrenci ve öğretmenlerimizin kullanımına sunduk. Tekrar testlerinin hazırlanmasına büyük emek veren Ölçme Değerlendirme ve Sınav Hizmetleri Genel Müdürlüğü Soru Oluşturma ve Geliştirme Daire Başkanlığı çalışanlarına teşekkür ederim."

Hiç yorum yok