Sponasor Reklam

Son Dakika Haberleri

Gençler İçin Sokağa Çıkma İzni Ve Tamamen Sokağa Çıkma Yasakları Ne Zaman Kalkacak?

Salgın nedeniyle Ülkemizde Salgının yayılmaması ve vatandaşların hastalıktan etkilenmemesi 20 yaş altı ve 65 Yaş üstü sokağa çıkma yasağı getirilmişti. Normalleşme sürecini girdiğimiz bu günlerde hala sokağa çıkma yasağı olsa da belirli zamanlarda 65 yaş üstü ve 20 yaş altı için sokağa çıkma yasakları kaldırılıyor. 20 Yaş Altı Sokağa Çıkma Yasağı Ne zaman Tamamen Kalkacak? Gençler İçin sokağa Çıkma İzni Hangi Gün ve Hangi Saatlerde Olacağına Açıklık Getirildi.

20 Yaş Altı Sokağa Çıkma Yasağı Ne Zaman Kalkacak?

Sokağa çıkma yasağı bulunan gençler için belirli saatler de sokağa çıkma izin saatleri ve günü belli oldu 15 20 yaş aralığında bulunan 20 yaş altı gençler için belirli kurallara uymaları dahilinde sokağa çıkabileceklerdir.

Üç günlük bayram sürecinde ve bayram arefesinde Türkiye Geneli sokağa çıkma yasaklarında  65 yaş üstü ve 0 14 yaş aralığındaki 20 yaş altı çocuklar sokağa çıktı. Evde sıkılan gençler ne zaman ve hangi koşullar da sokağa çıkabilecekleri merak edenler için tüm ayrıntılar haberimizde bulunuyor.

Şimdi sıra 15-20 yaş altı için sokağa çıkma yasağının kaldırılmasını bekleyen gençler 20 yaş altına yasak ne zaman kalkacak? Yarin yasak kalkıyor mu? Cuma günü yasak var mı? 20 yaş altı saat kaçta sokağa çıkacak? Cuma günü 20 yaş altı izin saatleri nedir? merak edilen sorulara için cevap arıyor.

20 Yaş Altı Sokağa Çıkma Yasağı Ne zaman Tamamen Kalkacak?


Hala sokağa çıkma yasakları sürüyor. Bilim kurulu ve Hükümetin yasakların tamamen kalkması için bir tarih verilmedi. Yasakların tamamen kalkması salgın sürecinin kontrol altın alınması ve seyrinin düşük seviyelerde olmasına bağlı ancak Haziran aylarında kalkması bekleniyor. Haziran ayının ilk haftalarında belirli şartlar ile tamamen kalkabilir.

Normalleşme takvimine göre 1 Haziran ile 1 Temmuz arasında yasakların büyük bölümü kalkması bekleniyor. Normalleşme sürecine gireceğimiz bu tarihler de Otel, club, çay bahçeleri, dernek lokalleri, yüzme havuzları, spor merkezleri, Düğün salonları, piknik alanları, sinema salonları, tiyatro salonları, Öğrenci yurtları ve camiler bu süreçte açılmaları bekleniyor. Yasaklar kademeli ve belirli şartlara tabi olacağını unutmayın... 

15 20 Yaş Arası Sokağa Çıkma İzni Ne Zaman ? 20 Yaş Altı Sokağa Çıkma İzni Hangi Gün?


20 yaş altı gençler evde geçirdikleri sürede sıkılmaya başladılar geçtiğimiz günlerde çocuklara ve gençlere belirli zaman ve günlerde yasak kalktı. 0-14 yaş arası sokağa çıkma yasağı 27 Mayısta kalktı dolayısıyla sıra gençlere geldi. Gençlerin merak ettiği sorular arasında 20 yas altı yasak ne zaman bitecek? 15 20 yaş ne zaman çıkacak? 20 yaş altı ne zaman dışarı çıkacak? Yarın 20 yaş altı sokağa çıkma yasağı kalkıyor mu? sorularına cevap bulacaklar.

15-20 Yaş Altı Ne Zaman Sokağa Çıkacak ? sorusunun cevabı ise 15-­20 yaş arasındaki gençler ise 29 Mayıs Cuma günü, 11.00-­15.00 saatleri arasında yürüme mesafesiyle sınırlı olmak, sosyal mesafe kuralına riayet etmek ve maske takmak şartıyla dışarı çıkabilecek.

Gençler Cuma Günü yani Yarın 29 Mayıs Tarihinde saat 11:00 ile 15:00 arasında kurallara uymak koşuluyla dışarı çıkabilecek. Dışarı çıkacak 20 yaş altı için belirlenen saat arasında yürüme mesafesi, maske takma ve sosyal mesafe kurallarına uymaları gerekiyor.

Hiç yorum yok