Sponasor Reklam

Son Dakika Haberleri

Call of Duty: Mobile Yeni Mod Gulag Sistemi Geliyor

Activision Call of Duty: Mobile için 7. sezonda yayınlanacak yeni özellikleri test için sunucularında yayınladı. Yayınlanan test sürümünde bazı özellikler ortaya çıktı ayrıca firma yayınladığı Tweete Cod Mobile için Gulag Sitemi gelecek gibi duruyor.

Call of Duty: Mobile Yeni Mod Gulag Sistemi Geliyor

Activision firması Duty: Mobile için gelecek Gulag Sistemi Call of Duty: Warzone'yi diğer rakiplerinden ayıran benzersiz bir sistemi mobile taşıyacak.

Call of Duty: Modern Warfare duyurance ve oyuncuların ilgisinden memnun kalan Activision ve geliÅŸtiricisi Infinity Ward daha sonra oyunun mobil sürümü ve pc için hayatta kalma oyunu Call of Duty: Warzone piyasaya sundular.

Yeni gelecek özellik Call of Duty: Mobile resmi twitter hesabından yayınlanan videoda da anlaşılıyor ve 7. sezonla birlikte özelliklerin gelmesi bekleniyor.


COD'nin Battle Royale oyununu diğer rakiplerinden ayıran özelliği ise Gulag olarak adlandırılan sistem mobil versiyon için test sunucularında yayınlandı.

Gulag sistemi nedir?


COD: Warzone oyununda var olan sistem oyunda öldüklerinde oyuna dönmelerin saÄŸlayabilecek ikinci bir ÅŸansa sahip olmalarını saÄŸlıyor. Oyunda öldüğünüzde her ÅŸey hemen bitmiyor Gulagı ziyaret ediyor ve daha sonra 1 vs 1 maçta hayatta kalan ikinci bir ÅŸansı elde etmesini saÄŸlıyor. Oyunu kazanmak isteyenlerin ve  basit hatalarla oyun dışında kalanlara ikinci bir ÅŸans tanıyor.

GeliÅŸtirici ekibin üzerinde çalıştığı gulag sistemi Warzone versiyonundan farklı olabilir. Ancak Call of Duty: Mobile oyuncuları için yeni özellikle birlikte farklı deneyim yaÅŸatacak.

Hiç yorum yok