Sponasor Reklam

Son Dakika Haberleri

Almanya Ve Türkiye Ligleri Başlıyor

Ülkemiz Ve Dünyayı Etkisi Altına Alan Salgın Neden İle Prestijli Ligler Futbol Müsabakalarını Erteledi Veya Ligi Erken Bitirdiler. Yakın Zamanda Almanya Ve Türkiye Normalleşme Sürecine Girmesi ile Futbol Müsabakalarının Tekrar Oynanmasına Karar Verdi.

Almanya Ve Türkiye Ligleri Başlıyor

Almanya Ve Türkiye liglerin tekrar başlaması için karar aldı alınan kararlara göre maçlar seyircisiz oynanabilecek. Liglerin başlaması için tarih veren ülkeler Almanya ve Türkiye oldu Fransa ligi erken bitirme kararı aldı ayrıca İngiltere yakın zamanda liglerin başlaması için kesin tarih olmasa da liglerin başlaması için tarih veren ligler arasında bulunuyor.

Almanya Ligi Ne Zaman Başlayacak

Almanya Başbakanı Angela Merkel tarafından yapılan açıklama ile kesin tarihi belirtmeyerek masyıs ayı ortalarında başlayacağını ancak kesin tarihi Almanya Kulüpler Birliği (DFL) belirleyeceğini belirtikten sonra Almanya Kulüpler Birliği (DFL) Almanya 1. Ligi (Bundesliga) ve Almanya 2. Ligi için 15 Mayıs 2020 Cuma Günü Futbol müsabakaların başlayacağını duyurdu.

Türkiye Ligi Ne Zaman Başlayacak

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Nihat Özdemir'in yapmış olduğu açıklamaya göre 2019-2020 sezonu maçların başlama tarihi 12, 13, 14 Haziran 2020 olarak belirlendi. TFF Başkanı Süper Lig, 1. Lig, 2. Lig, 3. Lig ve bölgesel amatör liglerin haziran ayı ortalarında başlatma kararı verdi.

Futbol müsabakaları oynatma karası verilmesinin ardından Sağlık Bakanı Fahrettin Koca liglerin başlaması hakkında açıklamada bulundu.
Sağlık kurulu bu anlamda almış olduğu kararlar, tedbirler noktasında federasyon bu kararı alabiliyorsa karar kendisidir, sorumluluk da bu anlamda federasyonundur.
 Liglerin bitimine 8 hafta kalan müsabakaların 12, 13, 14 Haziranda başlayacak lig maçları ayrıca seyircisiz oynanmasına karar verildi.Nihat Özdemir yapmış olduğu açıklamasa ellerinde farklı senaryolarında bulunduğunu açıklarken gerekli tedbirlerin alındığı açıkladı.

Almanya Bundesliga Ligi 15 Mayıs tarihinde Süper Lig ise 12, 13, 14 Haziran tarihinde başlıyor. Süper Lig maçları BeIN Sports üzerinden yayınlanmaya devam edecek.

Hiç yorum yok