Sponasor Reklam

Son Dakika Haberleri

ABD'de Salgına Rağmen Kalabalık Ozark Partisi

ABD'de Salgına Rağmen Kalabalık Ozark Partisine Ait Bir Videosu Paylaşıldı. ABD'nin Missouri eyaletinde bulunan cazip tatil beldesinde kısıtlama ve mesafe kurallarının unutulduğu bir parti videosu bir muhabir tarafından paylaşıldı.

ABD'de Salgına Rağmen Kalabalık Ozark Partisi

Tatilciler hafta sonu Anma Günü Missouri Ozark Gölünde akın etti ve sosyal mesafe kurallarına unutuldu. Amerika'da Anma günü Geleneksel olarak, Amerikalıların plajları, gölleri, nehirleri ve havuzları toplar, en yakın arkadaşları ve aileleriyle büyük barbekülere ev sahipliği yapar ve en sevdikleri yerlere aile tatillerine başlarlar.

Salgın nedeniyle en ağır kayıpları veren ABD'de bazı kısıtlamalar kalmaya başlasa da Sosyal mesafe gibi kurallar hala uygulanması isteniyor. Amerika'da bir çok insan tatillerini ertelemek veya salgının yayılmasına engel olmak için evde kalmayı tercih etse de bazıları bu kuralları hiçe saydı Ozark Gölünde bulunan ve partide ki videodaki insanlar gibi...


Sosyal mesafe kurallarının uyulmadığı görülen videoda insanlar havuzun içinde ve dışında topluluk halinde bulunuyor ve eğleniyorlar...Kısıtlamaların hafifletilmesiyle beraber restorant ve tatil yerlerinin yeni açılmasına rağmen Amerikalı yerlilerinin Ozark Gölüne rağbet ettiği ve sosyal mesafe kurallarına uyulmadığı görülüyor..

Tatil yerlerinin açılmasıyla bölgeye tekneleriyle gelen bazı insanların teknelerinde kaldığı ve sosyal mesafeye uyarken bir bölümü bunları hiçe sayıyor... Ozark Gölü ve çevresi pandemi nedeniyle kapatılmıştı yeniden açılmasına karar verilmesi ile tatilcilerin akınına uğradı bir çok işletme hafta sonu tamamen rezerve edildi.

Hiç yorum yok