Sponasor Reklam

Son Dakika Haberleri

Yeni İphone Modelleri İphone 12 Özellikleri

Yeni İphone Modelleri İphone 12 Özellikleri

Apple bu yıl piyasaya dört yeni telefon modeli sürebilir. Apple'nin yeni dört modeli ikisinin mevcut iPhone 11 Pro ve iPhone 11 Pro Max'in yerini diğer 2 modelin iPhone 11'in yerini alacak. Yeni İphone 12 Tasarımı Nasıl Olacak? Yeni İphone Modelleri İphone 12 Özellikleri işte detaylar.

iPhone 12 Pro modeli

Apple yeni telefon modelleri tasarımında mevcut kavisli tasarım yerine düz paslanmaz çelik kenarlara sahip İPhone 4 ve İPhone 5 tasarımını benzer tasarıma sahip olacağı ancak tasarımın henüz belirlenmediği belirtildi.

İphone 12 pro tasarım

Yeni iphone modellerinde mevcut iPad Pro modellerine benzer bir tasarım ve yeni 2020 modellerde diğer iPhone'lardan daha küçük bir çentik içermesi ve çentiğin birkaç yıl içinde tamamen ortadan kaldırılması düşünülüyor.

İphone 12 yeni tasarım

Apple yeni modellerin ekran boyutlarının iPhone 12 cihazı için 5.4 ve 6.1 inç ekran ve iPhone 12 Pro modeli için 6.1 inç ve 6.7 inç ekran boyutu olması bekleniyor. Yapay Zeka ve Ar desteğini daha iyi bir şekilde karşılaması için işlemcide önemli bir yükseltme olabilir.

iPhone 12 modellerin Tasarımında alüminyum ve iPhone 12 pro modellerin paslanmaz çelikten üretilebileceği ön görülüyor.Yeni çıkacak İphone Pro modellerinde arkada 3 kamera bulunurken alt sınıf telefonlarda mevcut olduğu gibi iki kamera bulunmaya devam edecek.

iPhone 12 kamera

Salgının sebep olduğu aksaklıklar nedeni ile yeni iPhone modellerinin normalden daha geç piyasaya sürülebilir. Apple, tedarikçilerine bir gecikme hakkında herhangi bir bilgi vermediği ve mühendislerinin Mayıs ayında Çin'e gidip ürün tasarımlarını tamamlamaları bekleniyor.

Bir kaç aydır geliştirilen ürünler gecikmeler nedeni ile bu yılın ikinci yarısında piyasaya sürülebilir. Salgın sebebi ile Apple'ın lansman planları ve iPhone özellikleri değişebilir. Ürünlerin Eylül ayında piyasaya sürüleceğini iddia ediliyor.

Yeni İphone Modellerinin Fiyatının ne kadar olacağı en fazla merak edilenler konular arasında İphone 12 fiyatı ve iphone 12 Pro fiyatının mevcut İphone 11 Fiyatlarından 30 Dolar ile 99 Dolar arasında daha fazla olacağı yönünde.

İphone 12 Tasarımı



İphone 12 Pro Tasarımı


Hiç yorum yok