Sponasor Reklam

Son Dakika Haberleri

Yalancı Bu Gece Tweet Atıyor Trump Eleştirildi

Yalancı Bu Gece Tweet Atıyor Trump Eleştirildi

Donald Trump'ı Eleştiren Video Viral Oldu Amerikalı kabare sanatçısı Roy Zimmerman eski bir klasiği yeniden düzenledi. Donald Trump Eleştiren video viral oldu. 

ABD Başkanı Donald Trump eleştiren video Trump'ın korona krizinin ortasında aşık yalancı olarak tasvir edildiği bir müzik videosu Facebook'ta hızla yayılmaya başladı. Aslan Kral (The Lion King) filminde popüler olan 1930'lardan kalma "The Lions Sleeps Tonight" şarkısı 2020 de geri döndü.

Trump'la ilgili videoda şöyle diyor: "Yalancı bu gece tweet atıyor". Videoda "Ona oy verilmesi gerekiyor" defalarca tekrarlanıyor. Trump Aslan Kral şarkısıyla eleştirildi.

Kabare sanatçısı Roy Zimmerman'ın paylaştığı video, Occupy Democrats'ın Facebook sayfasında paylaşılan video 300.000'den fazla beğeni, 540.000 kez paylaşıldı ve 20 milyon kez izlendi. Roy Zimmerman'ın Facebook sayfasında zaten bir milyon izlenme oldu.

Trump'ın korona kriziyle ilgili ve hükümet uzmanlarıyla çeliştiği için videoda eleştiriliyor. Videoda "Sessiz muhabir, sessiz doktorlar, sessiz bilim inekleri," diyor. Şarkıcı Zimmermann da Trump'la dalga geçiyor, çünkü korona krizine rağmen, basın konferanslarında kendini övmesi Zimmermann hedefi olmasını sağladı.


<

Orjinal Şarkı Aslan Kral Filminde Kullanıldı.

Hiç yorum yok