Sponasor Reklam

Son Dakika Haberleri

Sokağa Çıkma Yasağı Ne Zaman Bitecek? 18-19 Nisan

Sokağa Çıkma Yasağı Ne Zaman Bitecek? 18-19 Nisan

Salgınla Mücadele kapsamında 30 Büyükşehir ve Zonguldak ilinde sokağa çıkma yasağı getirildi. Sokağa çıkma yasağının ne zaman biteceği ve bu süre içinde hangi kurum ve kuruluşların açık olacağını İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan 18 Nisan sokağa çıkma yasağı genelgesinde belirtiliyor.Market, fırın ve eczaneler açık mı? İşte, İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan sokağa çıkma yasağı genelgesi detayları...

Salgın önlemleri kapsamında 30 büyükşehir ve Zonguldak ilinde hafta sonu sokağa çıkma yasağı getirildi. Açık olan kurum ve kuruluşları merak edenler ve Sokağa çıkma yasağı ne zaman saat kaçta bitecek? detayları İçişleri Bakanlığı Sokağa Çıkma yasağı genelgesinde bildirildi.

Sokağa Çıkma Yasağı Ne Zaman Bitecek?

Sokağa çıkma yasağı 17 Nisan 24:00 'te başlayan yasak 19 Nisan Saat 24:00'da Bitiyor. Kısaca 48 saat sürecek 30 Büyükşehir ve Zonguldak şehrinde Sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. Sokağa çıkma yasağı ne zaman bitiyor? 19 Nisan 2020 Pazar Saat 24:00'te yasak bitiyor.

İçişleri Bakanlığı Sokağa Çıkma Yasağı Genelgesi

Sokağa çıkma yasağı kapsamında 18 Nisan ve 19 Nisan saat 24:00'a kadar geçerli olmak koşuluyla fırınlar, eczaneler ve marketler açık olacak mı? sorularının cevabını hemen belirtelim fırın ve eczaneler açık ancak marketler kapalı olacak.

Ekmek üreten iş yerleri (Fırın) ile sağlık kuruluşları ve eczaneler açık olacak.Zorunlu hizmetlerin sürdürüle bilmesi için kamu kurum ve kuruluşları açık olacak

Kamu güvenliğini sağlayan kurum ile Afad, Kızılay ve Vefa sosyal destek birimleri bu yasaklardan muaf olacak.Tarımsal faaliyet sürdürenler aynı şekilde sokağa çıkma yasağından muaf olacak.

Sokağa Çıkma Yasağı Cezası Ne Kadar?

Sokağa çıkma yasağına uymayanlar, 1593 sayılı Umumi Hıfzıssıhha Kanunu'nun 282'nci maddesi uyarınca 3 bin 150 TL idari para cezası kesilecek.

Hiç yorum yok