Sponasor Reklam

Son Dakika Haberleri

Peaky Blinders Oyunu Switch, PS4, Xbox One ve PC Geliyor

Peaky Blinders Oyunu Switch, PS4, Xbox One ve PC Geliyor

Peaky Blinders sevilen suç dizisi Switch, PS4, Xbox One ve PC'ye oyun olarak geliyor. Oyuna uyarlanmış diziler arasına Peaky Blinders dizisi de katılıyor. Oyunun Temal özellikleri ve Oyunun Fragmanı yayınlandı.

Curve Digital tarafından gelecek Peaky Blinders oyunu "Peaky Blinders: Mastermind" adıyla piyasaya sürülecek. Ä°ngiltere'nin Birmingham ÅŸehrinde 20. yüzyıl baÅŸlarında geçecek olayları oyuncular bulmacaları çözdükleri bir  macera oyunu olacak.

Dizinin tüm karakterlerini kullanabileceğiz oyun 2020 sonlarına doğru piyasaya sürülecek. Peaky Blinders: Mastermind Oyunu PlayStation 4, Xbox One, PC ve Nintendo Switch platformlarına gelecek.

Oyunun direktörü James Marsden yaptığı açıklamada; "Dizide Tom Shellby’nin geçmiÅŸ veya gelecek için kaygılanmamasının bir sebebi var. Sadece "askerin dakikası" olarak tanımladığı hayati anları önemsiyor. Oyunu bu fikrin çevresinde tasarladık. Böylelikle oyuncular zamanın hem gerisinde hem de ilerisinde aksiyonlar planlayabiliyor ve tüm karakterleri bu hayati anlarda uygun davranmaları için eÅŸ zamanlayabiliyor."



Peaky Blinders’ın yaratıcısı ve senaristi Steven Knight açıklamasında; "dizisinin bir oyuna dönüşmesinden dolayı heyecanlı olduÄŸunu dile getirdi. Knight, bu oyunla dizinin hayranlarını da dizinin bir parçası olmaya davet ettiklerini ifade ediyor."

Peaky Blinders: Mastermind oyunu Futurlab tarafından geliştiriliyor ve Curve Digital tarafından yayınlanacak.

Oyun 20. yüzyıl Birmingham'ında bulmaca ve macera türünde Shelby ailesinin altı üyesi de aynı anda kontrol edilebilecek.

Peaky Blinders oyununda bulmacaları çözerek ilerleyebileceğiniz ve soygun yapmak oyun yapısında bulmacaları çözmenize bağlı isteyenler gizlilik ile isteyenler şiddet kullanarak ilerleyebilir.

Shelby ailesinin üyelerinin her birinin kendine ait özellikleri mevcut Tommy tehdit ederken,Arthur kapı tekmeleme ve kavga ediyor, Polly hırsızlık ve kilit açarken, John kundakçılık ve kavga ediyor, Ada dikkat dağıtırken ve Finn gizli hareket etme ve yan kesicilik özellikleri bulunacak.

Başlangıçta bazı oyuncular için hayal kırıklığı olarak görülse de, küçük bir araştırma ile oyunun gerçekten benzersiz bazı fikirlere sahip olduğunu ve iyi bir oyun olma potansiyeline sahip olduğu görülüyor.

Hiç yorum yok