Sponasor Reklam

Son Dakika Haberleri

Facebook Messenger Artık Windows ve Mac'te

Facebook Messenger Artık Windows ve Mac'te

Facebook CEO'su Mark Zuckerberg duyurduğu uygulama Facebook Messenger artık windows ve mac'te kullanılabilinecek. Facebook Messenger Uygulaması Windows ve macOS kullanılabilinir. Zoom'a rakip olabilecek yeni Facebook Messenger uygulaması uzun süredir telefon üzerinde kullanılıyordu.

Facebook'un, Windows ve  macOS için bir masaüstü uygulaması Facebook Messenger yayınlandı.Evden Çalışma ve Video Görüşme kullanımının artığı bu dönemde yayınlandı. Windows (Microsoft) ve macOS (Apple) üzerinde çalışabilen uygulama telefon uygulamasına benzer bir yapıya sahip yeni Messenger uygulaması koyu mod, gif, ses kaydetme gibi işlemlerde mevcut.

Facebook üzerinden de kullanılabilinen uygulama, ayrı uygulama olarak sunulması diğer site ve uygulama geçişlerinde kolaylık sağlayabiliyor.

Facebook Messenger Windows Store Linki..
Facebook Messenger Apple Store Linki...

Facebook Messenger 8 Kişiye kadar Video (Görüntülü) konferans yapabileceğiniz uygulamada süre kısıtlaması bulunmayan Aile ve şirket görüşmeleri için gayet uygun görünüyor. Zoom ücretsiz sürümünde kişi sınırı bulunmayan ancak süre sınırı bulunması Facebook Messenger'ı Zoom'a rakip yapabilir.

Hiç yorum yok