Sponasor Reklam

Son Dakika Haberleri

Crysis 4 İçin Heyecanlandıran Gelişme

Crysis 4 İçin Heyecanlandıran Gelişme


Güncelleme 16.04.2020

Crysis Resmi Twitter Hesabından Atılan Tweet Crysis 4 Bekleyenleri Heyecanlandırdı. Crysis 4 İçin Heyecanlandıran Gelişme Resmi Twitter hesabından "Veri Alınıyor" Tweeti heyecan yarattı.

Crysis oyunları dönemine damgasını vuran kendinden söz ettiren grafikleri ve beğenilen oyun, yerli oyun üretici firması Crytek tarafından üretilmekteydi. Ancak yaşadıkları mali problemler nedeni ile oyun üretemez duruma gelindi.

Uzun süredir başarılı sonuç alamayan firma Crysis’in resmi Twitter hesabı üzerinden atılan “Veri alınıyor”  tweet ortalığı karıştırdı. Firmanın nasıl bir proje üzerinden çalıştığı merak konusu oldu. 2016 Yılından beri atılan ilk Tweet oldu.

Crysis oyunları yüksek donamın isteyen oyunları ile pc kastıran oyun olarak kendinden söz ettiren oyun yeni projenin nasıl olacağı konusunda herhangi açıklama bulunmamaktadır.

CryEngine oyun motoru ile geliştirilen oyun 2020 yılı içinde gelebilir. Şimdiden bilgisayar donanımını yükseltmeye hazır olun.


Crysis Resmi Twitter hesabından attığı 2. Tweet ve yeni verilen iş ilanları gelebilecek Crysis 4 Oyununa işaret etmektedir.


Crytek tarafından duyuru yapılmamış bir oyun için AAA oyun için Teknik Yönetmen için iş ilanı açması ve iş ilanı detayın da; adayın bilgisayar ve mevcut nesil konsollar için oyun geliştirmede deneyimli ve bulut tabanlı servisler hakkında bilgili olması bekleniyor.

Hiç yorum yok