Sponasor Reklam

Son Dakika Haberleri

Nioh 2 inceleme rehberi

Oyun Türü: Aksiyon,slash,Role playin game
Yapımcı      : Team Ninja
Yayıncı       : Koei Tecmo

 Nioh 2 2007 yılında Biz oyun severlere paylaşılmıştı. Plastation 4 ile karşımıza gelen oyun bir süre sonra bilgisayar oyunları arasında yer almayı baÅŸardı. Japonya'nın tarihi yerlerini ve oyuna özgü silah ve dövüş sistemi ile oyuncuların beÄŸenisini kazanmayı baÅŸardığı söyleyebilirim.

Nioh 2 inceleme rehberi 

nioh 2 inceleme rehberi

          Oyunda eskiye nazaran ne gibi deÄŸiÅŸiklikler yapılacak ? Nioh 2 güncellemesi ile ne gibi deÄŸiÅŸiklikler yapıldı?  Nioh 2 Oyununun hikayesi nasıl olacak ? gibi sorularınızın yanıtını bu inceleme rehberimizden bulabilirsiniz.
          Nioh ilk çıktığı zaman 1600 lü yıllarda geçiyordu nioh 2 ile oyun 1555 yıllarında geçtiÄŸini söyleyebilirim. 

Nioh 2 Kısa Hikayesi 

          Ä°nsan bir baba yokai annesinin çocuÄŸu olan ana kahramanımız düşman yokaileri avlayarak hayatını sürdürerek yaÅŸayan bir samuray olarak bizlerin karşısına gelmektedir. Japon kültüründe yokailer hakkında kötü ruhların ele geçirdiÄŸi bir düşman olarak anlatılmaktadır. Nioh 2 ile bu yokailer bolca göreceÄŸimiz anlamına gelmektedir. Oyunun BaÅŸlama hikayesi bir tüccarın yanında paralı asker olarak oyunu baÅŸlatmaktayız. Ä°lk öncelikle yukarıdaki sorumuzun cevabını verelim oyunun hikayesinde kopukluklar olduÄŸu için Oyunun hikayesinin zayıf olduÄŸunu söyleyebiliriz. OluÅŸturduÄŸumuz kahraman ile tüccarımız ve ordumuz ile lordumuza hizmet ederek ailemizin başına gelen olaylardan dolayı kiÅŸileri bulmaya çalışarak oyuna devam ediyoruz. Kahraman oluÅŸturma sistemi gerçekten ayrıntılı olmuÅŸ Kahramanımızı o döneme ait bir ÅŸekilde tasarlamamız mümkün. Kahramanın görünüşünü ilerleyen seviyelerde satın almakta mümkün. 

Nioh 2 Nasıl Oynanır ?

Daha önce nioh oynayan arkadaÅŸlar oyuna hemen alışıp oynayacaklar diyebilirim. Nioh oyunu ile silah özellikleri, silahı tutuÅŸ ÅŸeklimize göre saldırı efektleri ve GeliÅŸtirilecek silah aÄŸacı oyunda halen duruyor sadece samuray ve yokai yeteneklerimiz için farklı özellikler bulunuyor. Oyunumuzda ki en çok sevdiÄŸim yenilik ise shiftling modundaki yokainin güçleri olmuÅŸ. Kahramanımız yokai ye dönüşerek inanılmaz bir kahramana dönüşüyorsunuz. Yokai modunda seçtiÄŸimiz ruh ile farklı silah ve becerilerin sahibi oluyoruz. Ä°lerleyen seviyelerde yapacağımız savaÅŸlarda yokai bizlere yardımcı oluyor. Yokai gücleri ile birde toplanan eÅŸyaların sayısı da artmış durumda. 11 adet farklı türden silah çeÅŸitleri, özelikli zırhlar setler ve daha fazla bu oyunda bulmak mümkün. Nioh 2 oynaması zormu diyenler için ise getirilen özellikler ile ekibiniz ile savaÅŸlara mezarlara giriyorsunuz. Kahramanınızın bir kopyasını mezarlarda savaÅŸmaları için getirebilirsiniz. Tabi bu ilerleyen seviyelerde kolaylaÅŸtırılmış mod bir yere kadar devam ediyor. Oyun devam ettikçe fazla cana sahip canavarlar, Çok fazla hasar verebilen düşmanlar bulunmaktadır. 
Nioh 2 GrafiÄŸi yeterli seviyede olduÄŸunu söylemek kaçınılmaz. Movie modunda 1080p 30 fps ile oynamamız mümkün.
Nioh 2 incelemesi ile souls tarzı oyunları daha önce oynadıysanız ve beğendiyseniz bu oyun Tam size göre diyebilirim.
















Hiç yorum yok