Sponasor Reklam

Son Dakika Haberleri

Corona Takip Sitesi Açıldı Corona Takip Haritası

Corona Takip Sitesi corona.cbddo.gov.tr Açıldı

Corona Takip Sitesi corona.cbddo.gov.tr Cumhurbaşkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi tarafından hazırlandı. Korona Virüs (Covid-19) ait verileri güncel bir şekilde takip edebileceğiniz corona.cbddo.gov.tr Sitesi yayına sokuldu.

Corona (Covid-19) hakkında bilgi edinebileceğiniz Türkiye ve dünyada son durumları anlık takip edebileceğiniz sistem ülkemizde ve dünyadan son durumları takip edebileceksiniz. Sitede tanı konulan hasta sayısı iyileşen hasta ve ölüm oranlarını görebileceğiniz sistemde ülke bazlı aramalarda şehir bazlı corona vakalarını görebilmemize olanak tanınayan bu sistemde ülkemizde şehir bazlı son durumları görememekteyiz.

Coronavirüsü yayılma ve son durumları corona.cbddo.gov.tr'de harita üzerinde görebilirsiniz. Corona Virüsü Haritasında detaylı bilgi bulunabilir.

corona.cbddo.gov.tr Sitesinde Tarihçe bölümünde Ülke seçerek Corona vakaları hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Koronavirüsünü Türkiye ve Dünya haritası Corona Virüsü Takip Haritası corona.cbddo.gov.tr sitesinde mevcut.

corona.cbddo.gov.tr Sitesinde karşılaştır Bölümünde seçtiğiniz Ülkelerin tarih ve vaka sayıları hakkında bilgi edinmek mümkün.

Sitede Ayrıca Ölüm Oranları ve ilk Tespitler Bölümünde Corona Virüsu hakkında İlk Tanı, İyileşen ve Ölüm ve bilgi edinmek mümkün.

Uygulamada birkaç ülkenin verileri aktarılırken şehir bazlı Corona vakaları hakkında bilgi edinebilirken şehir bazlı Corona Virüsü (Covid-19) vakaları hakkında bilgi edinmek ülkemiz için geçerli veri bulunmamaktadır. corona.cbddo.gov.tr Sitesinde bulunan cbddo Açılımı Cumhur Başkanlığı Dijital Dönüşüm Ofisi ilk harflerinin kullanımı şeklindedir. Güncel verileri merak edenler siteyi ziyaret edebilir kullanımı basit ve kolay.

Güncel Korona Vakaları Takip Etmek İçin https://corona.cbddo.gov.tr/ Ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok