Sponasor Reklam

Son Dakika Haberleri

Moonton Hesabı Açma Ayrıntılı Anlatım Mobil Legends Lol Mobil

       

moonton hesabı açma


        mobil legends oynayabilmek için google playstore üzerinden oyunu indirmeniz. İndirmek için tıkla mobil legends bang bang indirdikten sonra oyunun nasıl oynanacağına dair görevler ile oyun hakkında öğretici görevlerle birlikte oyuna alışmamız ve oyun hakkında bilgi sahibi olmamızı sağlıyor.

          Güvenlik amaçlı hesap Ayarları Yapmamız gerekiyor bunlardan biri moonton hesabı ile mail adresimizi oyuna bağlamak bunun içinde Oyunun ana sayfa'sın da iken Ayarlar simgesine tıklayarak
ayarlar  hesap ayarları moonton hesabı bağlama seçeneğine tıklayarak mobil legends oyununu bağlamak istediğimiz mail adresini seçiyoruz. İzin vermek gerekiyor ise onay verin. Mail adresinize gelen onay linkine tıklayarak oyuna devam edebilirsiniz.

Moonton hesabı açtıktan sonra bir diğer güvenlik önlemi ise vk hesabı açarak hesap çalınmalarında  hesabımızı geri almak için hesabımızı vk hesabı açarak buraya bağlamak.

Vk Hesabı Açma Bağlama




vk hesap aç

Bunun içinde Hesap ayarlarıı altta bulunan vk hesabıma bağla seçeneğine tıklayarak Vk hesabı aç adınızı soyadınızı doğum tarihinizi  cinsiyetinizi yazarak kayıt olabilirsiniz. Mail adresinize gelen doğrulama kodunu onaylayarak oyun hesabımızı güven altına almış oluyoruz. Vk hesabını bağlayarak belli ödülün sahibi de olmuş olursunuz. Bu anlattıklarım mobil legends oyuncuları için lol için değil
 
 
!!! Bu yazı sizi Gıcık Edecek !!!
     !!!!! Brody Build Dizilimi
      !!!!! mobile legends en iyi büyücü 2020 GUNCEL



          Hiç yorum yok