Sponasor Reklam

Son Dakika Haberleri

YENİ TÜRK YAPIMI MMOFPS OYUNU : BORA

Selamlar arkadaşlar , son günler de Türk yapımı oyunların çıkması gündem oldu ve yeni oyun ismini duyurdu bu oyunun ismi başlıktan gördüğünüz üzere BORA. Bora Türkçülük ve Milliyetçilik dekoratifleri ile ağırlık basıyor ve bu  beni de etkiliyor.Bu oyun Türk yapımı olmasıyla ve unity oyun motorunu kullanmaktadır yani düşük sistem gereksinimi istemektedir yani rahatça eski bilgisayarlar da oynayabilirsiniz diyen bir oyun motoru oyun daha açık betaya çıkmadığı için kesin bir şey diyemiyoruz lakin unity oyun motoru kullanılan oyunlara bakılırsa pek fazla sistem istemiyor o yüzden eski ama abartılacak kadar eski olmasın :) ( 15 sene gibi ve hiç bakım yapılmamış olanlar) diğer türlü 2 gb ram idare eder ekran kartlarıyla kaldırabileceğini düşünüyorum.

Ä°lgili resim

Bu oyun uzun zamandır piyasa olan ama son zamanlar da düşüş yaşayan oyun olan Wolfteam'ın en yetkli oyun görevlilerinden olan Raunen ve arkadaşları tarafından oluşturulmaktadır.

Wolfteam'i uzun zaman oynadım ama yaklaşık 3 yıl önce bırakmış bulunmaktayım çünkü ; oyunun hilelere karşı savaşmaması ve oyun paraya bağlı kalması nedeniyle bıraktım zaten Raunen de tahminimce 3-4 yıl önce ayrıldı.Raunen'i size şöyle tanımlayabilirim oyun görevlisiyken çok ilgileniyor du oyuncularla zaten neredeyse hatta sadece o ilgileniyordu diyebilirim Raunen ayrıldıktan sonra ticket ( mesajlara) verilen cevap otomatik bot cevabı diyebiliriz.
raunen ile ilgili görsel sonucu
Raunen oyuncu dostu bir kişiliktir hilelere karşı mücadele gösteren , düşük sistem gereksinimine sahip ama oyun oynamak isteyen kişiler olsun her türlü oyuncularla alakadar olan ve halinden anlayan bir kişiliktir.

Gelelim oyunla alakalı konulara Raunen'in youtube kanalında pek çok oyunla alakalı soru cevap videosu bulunmaktadır.Bunlardan yola çıkarak şunlardan bahsedebiliriz ; oyunun adil ve eşit oyun olacağını belirtti yani oyun da kimse kimseden üstün olmayacak.
Herkes için adil oyun olacağını belirten Raunen bunun yanı sıra açık betada klan sunucusu olmayacak lakin oyun resmi olarak yayınladığında klan sunucusu olacağını belirtti.

Açıkcası benim de merakla beklediğim bir oyun  diğer Türk yapımı olarak tactic force'nin de haberlerini yaptım lakin beklediğim gibi değil ancak halen açık beta da düzelebilir ama beklentilerimi karşılamadı açık beta inşallah Bora beklentileri karşılar aşağıda bulunan linklerden Raunen'in kanalına gidip oyun hakkında daha fazla haberdar olabilirsiniz.


Raunen kanal linki https://www.youtube.com/channel/UCF1z_aE7z51gyAjO6EL4irg
Bora oyun şarkısı https://www.youtube.com/watch?v=c4LgVHUQ6bA
Bora hakkında soru cevap 1. video ; https://www.youtube.com/watch?v=-O6WJRe27n4

bora fps ile ilgili görsel sonucu

Hiç yorum yok