Sponasor Reklam

Son Dakika Haberleri

PUBG LİTE EN KOLAY NASIL SEVİYE YÜKSELTİLİR ?


pubg lite ile ilgili görsel sonucu

Merhaba arkadaşlar , bugün sizlere nasıl PUBG LİTE oyununda en kolay oyun seviyenizi yükselteceğiniz hakkında konuşacağız.Umarım beğenirsiniz.

Öncelikle PUBG LİTE nasıl indirebilirim diyorsanız PUBG LİTE yazısına tıklayarak bilgi alabilirsiniz.

Arkadaşlar level  yani seviye yükseltmek ne işimize yarayacak ondan bahsedelim öncelikle oyun da kenidinizi geliştirirsiniz daha sonra ödüller kazanırsınız ve bu ödüller sayesinde skin , emoji yani efektler satın alabilirsiniz ve daha güzel oyun deneyimi yaşayabilirsiniz.

Evet gel gelelim nasıl level  atlayacağımıza , öncelikle hesabınız olamalı PUBG LİTE'a giriş yapmak için bu işlemi yaptıktan sonra , eğer yeni hesap oluşturduysanız acemi görevleri adında görevler vardır bu görevleri tamamlayarak level atlama sağlayabilirsiniz.

Daha sonra oyunlar da normalde 5 - 10 kill yani öldürme sayısı elde ediyorsanız bunu yükseltmelisiniz nedeni ise 
daha fazla oyun parası kasıp  level atlamanızı sağlar.

Oyunlarda kalma sürenizi yükseltmelisiniz misal ; ortalama bir oyunda 10 - 15 dakika vakit geçiriyorsanız bunu yükseltin ve böylece daha kolay level ( seviye ) atlayabilirsiniz.

Ä°lgili resim
Oyunlarda mavi alan gelme eşikliği vardır yani bir mavi alanı atlatırsanız size xp yani seviye atlamak için gerekli olan birimi daha fazla veriri ne kadar mavi alandan kurtulursanız veya ne kadar mavi alanı atlatırsanız daha kolay level atlayabilirsiniz.

PUBG LİTE'da bulunan duo ve squad adından bulunan takımlı oyunlarda  takım arkadaşlarını kurtarmanıza bağlı olarak verilen xp değeride vardır eğer takım arkadaşlarınızla iyi geçinirseniz yani düşma olarak görmek yerine dost olarak görüp kurtararak xp kazanabilirsiniz.

Anlatacaklarım bu kadardı umarım beğenirsiniz benim deneyiyimim ve oyunun da belirttiği durumlar bunlar umarım işinize yarar iyi oyunlar dilerim.İşinize yaradıysa yorumlarda belirtebilirsiniz veya farklı sorularınız varsa belirtebilirsiniz.

Hiç yorum yok