Sponasor Reklam

Son Dakika Haberleri

Whatsapp'a Bilgisayar(PC) üzerinden nasıl girilir ? | Whatsapp İndir

Son zamanlar da merak edilen bir konu ise mobil uygulama olan ve son zamanların popüler uygulaması Whatsapp'a bilgisayar üzerinden nasıl girilir ? evet makalemizde bilgisayar üzerinden nasıl whatsapp'a gireceğinizi gösterdik.

♦İlk önce yapmanız gereken telefonunuz veya bilgisayarınızın üzerinden 1 adet whatsapp hesabı açmalısınız numara (hat) kullanmıyorsanız fake numara siteleri var onları kullanabilirsiniz.Daha sonra ise  ''https://web.whatsapp.com/'' siteye giriş yapabilirsiniz.

♦İkinci olarak Whatsapp'ın resmi sitesine girip , eğer bilgisayarınız windows 10 veya windows 8 ise masaüstünüze whatsapp indirebilirsiniz.



♦Üçüncü olarak ise şunu yapabilirsiniz ; daha önce de sizlere tanıttığımız MEMU uygulamasını indirim telefon kullanır gibi bilgisayar üzerinden telefon kullanarak whatsapp indirebilirsiniz yine tekrardan oradan giriş yapabilerek rahatça kullanabilirsiniz.




Bilgisayarda Android uygulamaları ve oyunları nasıl oynanır? |MEMU NASIL İNDİRİLİR?


  
Son zamanlarda merak edilen bir konu ise masaüstü veya dizüstü bilgisayarlarda mobil uygulama ve oyunları kullanmak.Peki bu nasıl yapılır? i...devamı





Hiç yorum yok