Sponasor Reklam

Son Dakika Haberleri

blair witch korku oyununu hakkında Microsoft duyuru yaptı

Microsoft FPP oyunu olan Blair witch korku oyununu tanıtıma açtı detaylar şu şekilde
         oyun ismini bir mekandan almaktadır.Oyunun fragmanında ürpertici bir şekilde genelde orman içinde geçeceği anlaşılıyor. Blair witch oyun başladığında macera oyununa benzese de ilerleyen bölümlerde oyun sizi korkutacak ve nefesinizi kesecek.

blair witch oyun haberleri

blair witch 2 oyun incele


         blair witch korku oyunu resmi açıklama

1996 yılında küçük bir çocuk Maryland Burkittsville şehri yakınlarında Black Hill Forest yakınlarında ortadan bir anda kayboldu. Bu olayı inceleyen polis memuru ellis ilk zamanlarda fazla delil olmamasına rahmen peşini bırakmamış, ilerleyen zamanlarda işler karışarak akıl almaz bir kabusa dönüşmüştür. Siz korkularınıza çare ararken orman sizin peşinize düşecek.
            oyunun geliştiricileri Layer or Fear tarafından ve Observer tarafından geliştirilecek. Oyun 30 ağustos 2019 tarihinde biz oyun severlere sunulacak. Oyun Xbox one ve pc platformlarında oyunu oynayabileceğiz.
Korku oyunları seven arkadaşlar oyunu oynamanızı tavsiye ederim. Oyun çıktığı zaman oyunu sizler için oynayıp tecrübelerimi sizlerle paylaşmaya çalışacağım. Genellikle mobil oyun incelemeleri için bloğumuzu takip etmeyi diğer blok yazılarımızı okumayı unutmayınız. mobiloyunincele ekibi 

Hiç yorum yok