Sponasor Reklam

Son Dakika Haberleri

"Oh No ! We Can’t Enable Twitch Prime On Your Account" Hatası Nasıl Çözülür ?

Türkiye'de Twitch Prime ile bedava abone olmaya çalışan birçok kişinin karşılaştığı bir hata var o da "Oh no ! We can't enable Twitch Prime on your account" hatası.

Bu hata genellikle Amazon Prime ile Twitch Prime abonesi olmayı denemekten dolayı ortaya çıkıyor.Çünkü Amazon Prime sadece ABD vatandaşlarının üye olabildiği bir abonelik çeşidi.

Bazen internet alışverişine kapalı kredi kartı veya yetersiz bakiyeden dolayı bu sorun ortaya çıkabiliyor.Prime üyeliklerinde deneme süresi ücretsiz değilmiydi diye sorabilirsiniz.Evet ücretsiz fakat deneme süresi için kullandığınız kartın gerçek olup olmadığının kontrolü için 1 dolar kartınızdan çekilip iade ediliyor.

Bu hatanın çözümü için kullanabileceğiniz iki yol bulunuyor.

Çözüm 1 ; 

  • www.amazon.com/gp/help/customer/contact-us adresine girin 
  • Prime or Something Else sekmesine girip Prime > Twitch Prime > Issues Activating Twitch yolunu seçin.
  •  Chat'e tıklayarak ile canlı destek ekibine sorununuzu İngilizce olarak anlatın.(Translate kullanabilirsiniz.)

Çözüm 2 ;

1- Öncelikle Amazon Prime Üyeliğinizi İptal Edin.
  • https://www.amazon.com/gp/primecentral adresine tıklayın ve sol taraftaki End Trial and Benefits butonuna tıklayın.İptal edip etmek istemediğinizi 2-3 defa soruyor dikkat edin.Cancel Membership butonlarına tıklayarak mevcut üyeliğinizi sonlandırın.
  • Bunu yapmak yerine sıfırdan yeni bir Amazon hesabı açabilirsiniz.

2- Prime Video Aboneliğinizi Başlatın.
  • Twitch prime ile abone olmak için üstteki Prime Video resmine (banner'a) tıklayın. Start a 30-day Free trial tuşuna basın.Go to PrimeVideo.Com'u seçin.Kredi kartı, adres vs bilgilerinizi girin ve Prime Video aboneliğinizi başlatın.
  • Bilgilerinizi girerken Türkçe karakter kesinlikle kullanmayın.(ç,ş,ğ,ı,ö,ü gibi harflerin yerine c,s,g,i,o,u kullanın)
  • Verilen bilgilerin doğruluğunu teyit etmek için 1 $ gibi bir ücret kartınızdan kesilip tekrar iade edilecek.

3- Twitch Prime'ı Aktifleştirin.
  • https://www.twitch.tv/prime linkine tıklayın ve Twitch Prime'ı Deneyin butonuna basın.Other Parts Of The World'u seçin.Aynı yerde Continue yazısı çıkacak bir daha basın.
  • Amazon veya Twitch hesabınıza giriş isteyebilir.Girin ve devam edin.
  • Amazon Prime Required yazısı gelicek Continue deyip devam edin.
  • Şimdi Twitch Hesabınız Bağlansınmı sorusuna Onayla diyerek işlemi bitirin.En sonunda işlemi başarı ile bitirdiğinizi söyleyen bir bildirim alıcaksınız ve artık Twitch Prime avantajlarından yararlanabilirsiniz.

4- Prime Video Aboneliğini Sonlandırın.
  • Prime Video 7 gün boyunca ücretsizdir.Fakat ücretsiz kullanım sonrası Prime Video üyeliğinizi iptal etmezseniz kesilmeye başlar.Bu yüzden Twitch Prime'ı aktifleştirdiğimiz gibi Prime Video üyeliğimizi sonlandıralım.Prime Video üyeliği sonlansa bile Twitch Prime deneme süresi iptal olmaz.
  • https://www.amazon.com/gp/primecentral adresine tıklayın ve End Trial and Benefits butonuna tıklayın.İptal edip etmek istemediğinizi 2-3 defa soruyor dikkat edin.En sonunda ekranda üyeliğinizin biteceği tarihi ve ücret kesintisi olmayacağını söyleyen bir bildirim alırsınız.

Sorgu

twitch prime kaydolma sorunu

hay aksi! hesabınızda prime gaming'i etkinleştiremiyoruz.
prime gaming etkinleştiremiyoruz
oh no! we can’t enable twitch prime on your account.

hay aksi! hesabınızda prime gaming etkinleştiremiyoruz.

prime gaming etkinleştirme hatası
oh no! we can’t enable prime gaming on your account.
twitch prime hata

twitch prime bağlanmıyor

    Hiç yorum yok