Sponasor Reklam

Son Dakika Haberleri

Samanyolu Avrupa



SAMANYOLU AVRUPA HAKKINDA
Samanyolu Avrupa (STV Avrupa), Samanyolu Televizyonu’nun Avrupa’da yaÅŸayan Türklere yönelik yayın yapmak için kurduÄŸu televizyon kanalıdır. Samanyolu Avrupa Televizyon’nun sahibi Samanyolu Yayın Grubu’dur. Samanyolu Avrupa’nın eski adı STV World’dur. Samanyolu Avrupa kanalının karasal yayını yoktur. Samanyolu Avrupa kanalını Türksat 4A uydusundan izleyebilirsiniz. Ä°ntenetten takılmadan, donmadan, HD yayınlarla, ÅŸifresiz, bedava Samanyolu Avrupa izlemek için sitemizi ziyaret edin.
Samanyolu Yayın Grubu yaklaşık 20 yıl önce baÅŸladığı yayın hayatına, evrensel yayın ilkeleri yanında, kendine has yayınlarıyla, milli ve manevi deÄŸerlere verdiÄŸi önemle farklı kesimlerden izleyiciler tarafından takip edilmektedir. Samanyolu Yayın Grubu evrensel insan haklarına saygıyı ön planda tutmaktadır. Reyting kazanmak için ilkelerinden ödün vermez. Samanyolu Yayın Grubu’nun temel amacı, diÄŸer yayıncılar gibi geniÅŸ kitlelere ulaÅŸmaktır. GeniÅŸ izleyici kitlesine ulaÅŸmanın yanında seviyeli ve tarafsız yayın yapmakta baÅŸlıca hedefler arasındadır.
Samanyolu Avrupa Televizyon kanalı (STV Avrupa) Samanyolu Yayın Grubu bünyesindedir. Samanyolu Yayın Grubu (Samanyolu Yayıncılık Hizmetleri Anonim Åžirketi) Samanyolu Avrupa (STV Avrupa) kanalının yayında baÅŸka televizyon kanallarını da bünyesinde bulundurmaktadır. Televizyon ve radyo yayınlarını yapan Samanyolu Yayın Grubu, yayınlarında eÄŸlence, haber, kültür ve çocuklara yönelik yayınlar yapmaktadır. Samanyolu Yayın Grubu’nun genel müdürlüğünü Hidayet Karaca yapmaktadır. Samanyolu Yayın Grubu Fethullah Gülen’e yakınlığı ile bilinmektedir.
Samanyolu Yayın Grubu bünyesinde bulunan kanallar ÅŸunlardır. Grup bünyesinde ilk yayına baÅŸlayan kanal Samanyolu TV (STV)’dir. Samanyolu TV (STV) 1993 yılında yayına baÅŸlamıştır. Samanyolu TV (STV)’den sonra 2002 yılında Samanyolu Amerika (STV Amerika) ve Samanyolu Avrupa (STV Avrupa) kanalları kurulmuÅŸtur. 2006 yılında Ebru TV ve Mehtap Tv yayına baÅŸlamıştır. 2007 yılında Samanyolu Haber (STV Haber) ile çocuklar için Yumurcak TV kurulmuÅŸtur. Grup bünyesindeki Dünya TV 2010 yılında kurulmuÅŸtur. Samanyolu Yayın Grubu 2011 yılında üç tane televizyon kanalını yayına baÅŸlatmıştır. 2011 yılında yayına baÅŸlayan Televizyon kanalları MC TV, Samanyolu Afrika (STV Afrika), Tuna Shopping TV’dir. Grup bünyesindeki son yayına baÅŸlayan televizyon kanalı Irmak TV’dir. Irmak TV 2013 yılında yayına baÅŸlamıştır. Samanyolu Yayın Grubu yayıncılığa kısa bir yarış deÄŸil, uzun bir maraton koÅŸusu olarak bakmaktadır. 20 yıl boyunca yaptığı yayınlardan elde ettiÄŸi tecrübe ve bilgi birikimi sayesinde ulaÅŸtığı seyircilerin beÄŸenisini kazanmıştır. Samanyolu Yayın Grubu 20 yıldan bu yana sürdürdüğü ilkeli yayıncılık anlayışını önümüzdeki yıllarda da sürdürmeyi amaçlamaktadır. Samanyolu Yayın Grubu, sorumlu yayıncılık anlayışı, doÄŸru ve tarafsız haberciliÄŸi yayınlarında ilke olarak kabul etmiÅŸtir. Samanyolu Yayın Grubu insan hak ve hürriyetlerine saygılı, ilkeli, doÄŸru ve kararlı yayıncılık anlayışı ile tarihe not düşmeye devam edecektir.
Samanyolu Yayın Grubu bünyesinde 4 adet radyo istasyonu bulunmaktadır. Burç FM, Samanyolu Haber Radyo, Radyo Mehtap, Radyo Cihan. Grup bünyesindeki Burç FM 2002, Samanyolu Haber Radyo 2007, Radyo Mehtap 2011, Radyo Cihan 2012 yılında yayına başlamıştır.
Bedavacanlitv olarak sizlere, Türkiye ve Dünya’da yayın yapan televizyon kanallarını canlı izleme imkanı sunuyoruz. Sitemizde, ülkemizde ulusal yayın yapan televizyon kanallarının tamamını bulabileceÄŸiniz gibi bir çok yerel tv kanalını da ücretsiz, abonelik gerektirmeden ÅŸifresiz izleyebilirsiniz. Ulusal yayın yapan televizyon kanallarının yanında radyoları da canlı dinleyebilirsiniz. Bedavacanlitv’de yerli ve yabancı televizyon kanalları, ziyaretçilerin site içinde daha iyi gezinebilmesi için kategoriler halinde düzenlenmiÅŸtir. Ä°zlemek istediÄŸiniz televizyon kanalı sitemizde yer almıyorsa ya da yayın yoksa bizlere “Yorumlar” bölümünden bize ulaÅŸabilirsiniz. Yüzlerce yerli ve yabancı tv kanalını ÅŸifresiz, hd kalitesinde, donmadan, takılmadan, online, kesintisiz, canlı yayın izleyebilir, radyoları dinleyebilirsiniz. Bedavacanlitv.com iyi seyirler diler.

Samanyolu Avrupa Frekansı :

Türksat 4A: 11096 V 30000 5/6

Hiç yorum yok